Ștefan Bănică, mesaj pentru Lavinia Pârvă: Cântărețul mai vrea un copil!

Artistul a mărturisit în emisiunea realizată de Cătălin Măruță că nu exclude posibilitatea de deveni din nou tătic.

Ștefan Bănică Junior cochetează cu ideea de a mai avea un copil. A spus-o sincer, fără ocolișuri, în emisiunea "La Măruță" de joi seară. După un schimb de replici cu soțul Andrei, care a mărturisit că și-ar dori ca anul viitor familia lui să se mărească. După ce și-a pregătit bine întrebarea, Măruță l-a provocat pe Bănică Junior, iscondindu-l dacă și-ar dori un copil cu iubita lui, Lavinia Pârva.

Artistul n-a refuzat subiectul, nici nu l-a evitat. A răspuns simplu și la obiect: "Toamna asta, chiar am alergat printre stele.

Dacă vrea Dumnezeu, voi mai face un copil. Ştii cum e: un copil nu îl poţi programa. Dacă va veni, bine."

Ștefan Bănică Junior și Andreea Marin au divorţat în ianuarie, după o căsnicie de şapte ani. Cei doi au o fetiţă, Ana Violeta, în vârstă de șase ani. Artistul mai are un băiat, dintr-o relație anterioară.

La începutul lunii septembrie, Bănică Jr. a recunoscut că are o relație cu Lavinia Pârva, după ce în presă au apărut informații despre acest subiect. Afirmând că este o persoană liberă şi că e dreptul fiecăruia să-şi trăiască viaţa așa cum dorește, cântărețul a spus că nu ascunde faptul că se află la începutul unei noi relații.
"Observ că într-o societate plină de frământări social-politice, unii nu pot dormi din cauza vieţii mele particulare. Pentru a linişti «spiritele», declar că sunt deocamdată la începutul unei relaţii cu Lavinia Pârva şi nu ascund lucrul acesta. Sunt un om matur, liber şi e dreptul fiecăruia dintre noi să-şi trăiască viaţa aşa cum consideră, fără a simţi nevoia de a da explicaţii. Este alegerea mea şi sper să o respectaţi. Multumesc!", a declarat el pentru agenţia Mediafax.



O lună mai târziu, Lavia Pârva se declara fericită în relația ei cu artistul. "Sunt fericită cu Ştefan. Relaţia mea cu el nu a schimbat deloc viaţa mea profesională. Eu lucrez de un an de zile la noul meu album, am încercat de mult timp să îi schimb stilul", a spus Lavinia Pârva în emisiunea realizată de Teo, la Kanal D.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Decembrie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod