Ştefan Bănică Jr. a câştigat procesul cu soţul Simonei Pătruleasa

Andreea Marin şi-a stricat prietenia cu Simona Pătruleasa după disputa lui Bănică Junior cu Sabin Ivanof


Potrivit acestuia, "cea mai mare parte din acele acuzaţii sunt dovedite ca mincinoase, iar în litigiile care mai sunt pe rol sunt premise ca cei responsabili să fie traşi la răspundere, chiar în cazul în care îşi vor fi falimentat societatea".

Înainte ca Sabin Ivanof şi Ştefan Bănică Jr. să se implice în afacerea cu imobilul din zona Aviaţiei, familiile celor doi erau nedespărţite.

Simona Pătruleasa, Sabin Ivanof, Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr. mergeau împreună în concedii şi se vizitau frecvent. De asemenea, sora lui Andreea Marin este naşa de botez a fetiţei Simonei Pătruleasa, notează Gândul.

Fraţii Bogdan şi Sabin Ivanof au rupt prietenia cu Ştefan Bănică şi îl acuză pe solist că le-a provocat o pierdere uriaşă, de 1,4 milioane de euro, după ce au construit împreună un bloc cu patru etaje pe strada Emanoil Porumbaru din cartierul bucureștean Aviatorilor.

Potrivit ziarului Click!, cele două părţi se înţeleseseră ca după terminarea blocului, cele 10 apartamente să fie împărţite în mod egal şi vândute, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat.

 

Foto: Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod