Anna Lesko îşi acuză fostul impresar: "A luat pâinea de la gura copilului meu"

Cântăreaţa a aflat că Florin Nedelcu, cel cu care ea a colaborat timp de cinci ani, a profitat de încrederea sa şi a înşelat-o.

Anna Lesko a vorbit în termeni foarte duri, în emisiunea "WOWbiz", despre colaborarea cu fostul ie impresar: "Am încetat colaborarea cu Florin Nedelcu, impresarul meu. Trebuie să recunosc că m-am simţit escrocată. El a luat pâinea de la gura copilului meu, el nu ştie pentru că nu are copii. La ultimul concert de Revelion am întârziat pentru că el nu mi-a pus la dispoziţie o maşină atât de bună care să facă faţă traficului din acea seară. Am ajuns acolo şi organizatorul a fost extrem de nemulţumit pentru că am întârziat 45 de minute şi lumea a plecat.

N-am mai cântat şi am întrebat ce se întâmplă cu avansul. El mi-a spus că nu există niciun avans deşi mereu se plăteşte un avans înainte de fiecare eveniment. I-am spus că nu se poate aşa ceva. Am vrut să mă duc să cant gratis pentru că mă simţeam prost faţă de omul acela care a fost nemulţumit de ce s-a întâmplat de Revelion. Până la urmă mi-a spus că a găsit 1.000 de euro în contabilitate pentru situaţia de atunci", a povestit artista.

Vedeta a spus că nu are nicio consideraţie pentru Nedelcu după ceea ce s-a întâmplat.
"L-am găsit pe acel domn şi am aflat tot ce mi-a ascuns. M-a păcălit groaznic, mare mincinos, m-a dezamăgit grav", a spus ea la "WOWbiz".

Nedelcu nu a dorit să intre într-o dispută cu Anna Lesko. El i-a trimis însă un mesaj prin intermediul celor de la Kanal D: "Să fii sănătoasă, bogată şi fericită".

 

Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Martie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod