Spune NU testelor pe animale

22 Aprilie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Spune NU testelor pe animale

"Spune Nu testelor pe animale" este un mars virtual, lansat astazi, care are ca scop stoparea acestor actiuni. Xww.makeanimaltestinghistory.org este lansat in nu mai putin de 13 limbi europene, printre acestea numarandu-se romana, bulgara, greaca, maghiara, dar si limbi de circulatie internationala cum ar fi franceza, spaniola si germana.

Cetatenii Europeni sunt invitati sa devine e-activi prin semnarea unei petitii online si sa isi creeze propriul avatar personalizat pentru a se alatura unei parade cibernetice adresata Parlamentului European ce are sediul la Bruxelles.
Aceasta parada marcheaza inceputul unei campanii la nivelul intregii Europe, campanie ce are ca scop imbunatatirea legislatiei referitoare la experimentele pe animale.

In Europa, mai mult de 12 milioane de animale sunt folosite in fiecare an pentru experimente. Diferite animale precum iepurii (rozatoare), cainii, pisicile si maimutele sunt folosite in experimente ce le cauzeaza leziuni si un grav disconfort psihic. Legea care reglementeaza aceste experimente,  directiva 86/609, a fost conceputa cu mai mult de 20 de ani in urma si este depasita.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod