Future Shorts, un an de existenta

22 Aprilie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Future Shorts, un an de existenta

Cu aceasta ocazie, in cadrul galeriilor ArtExpo de la Teatrul National din Bucuresti, va fi prezentata o colectie de scurt metraje din cinematografia internationala, filme romanesti inscrise in competita local si, in plus, va avea loc si un after party. Evenimentul se va desfasura pe 25 aprilie, incepand cu ora 21.00.

Printre filmele straine care vor fi proiectate la Future Shorts se numara: "LA PARADOJA DE ARROWS", al spaniolului Jorge Caballero, care vorbeste despre capcana rutinei zilnice, "SHAME", al britanicului Tom Greens, care ne reaminteste ca fiecare dintre noi are cate un secret ascuns adanc si "CONTAMINATION" care arunca o privire catre un viitor care se dezintegreaza si in care totul scapa de sub control...

Dupa filmele internationale, publicul va putea urmari si vota o serie de scurt metraje romanesti din competia locala Future Shorts, sectiunea "Cursa pe banda", selectate de juriul compus din: Tudor Giurgiu, Dragos Bucur, Alin Ludu Dumbrava, Matei Branea, Ada Solomon si Irina Margareta Nistor.

Ada Solomon va fi si invitata speciala a serii; ea va prezenta filmele romanesti inscrise in competitie si va vorbi despre felul in care spectatorii ii pot sustine pe tinerii cineasti.

Biletele pentru evenimentul de sambata, 25 aprilie, ora 21.00, sunt disponibile direct la intrarea in salile ArtExpo ale TNB.
Pretul unui bilet este de 20 RON si ofera acces la programul intregii seri – scurt metraje si after-party.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod