Spitalele Cantacuzino, Pantelimon şi Filantropia din Bucureşti vor primi prima donaţie Pampers® din cadrul campaniei "1 pachet = 1 vaccin"

8 Februarie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Spitalele Cantacuzino, Pantelimon şi Filantropia din Bucureşti vor primi prima donaţie Pampers® din cadrul campaniei
Prin campania "1 pachet = 1 vaccin", Pampers® şi UNICEF, îşi propun eliminarea tetanosului neonatal la nivel global. Părinţii din România s-au implicat şi au fost printre cei mai activi susţinători ai campaniei în ediţiile trecute. Pampers® şi UNICEF  le mulţumesc, încercând la rândul lor să ofere nou-născuţilor cele mai bune condiţii din primele momente de viaţă. De aceea, Pampers® va dona maternităţilor din patru oraşe, mobilier pentru nou-născuţi şi scutece Pampers®.
Mămicile sunt cele care decid unde ajung aceste donaţii. Mulţumită susţinerii lor, prima donaţie s-a făcut în Bucureşti, pentru spitalele Cantacuzino, Filantropia şi Pantelimon.


Donaţiile vor ajuta la dotarea maternităţilor cu mobilier, pentru a le asigura mămicilor şi nou - născuţilor condiţii cât mai bune. Astfel, maternitatea spitalului Cantacuzino şi cea din spitalul Pantelimon au primit donaţii care constau în scutece Pampers, 10 pătuţuri neonatale şi 10 mese de schimbat, iar spitalul Filantropia a primit 20 de pătuţuri neonatale şi 20 de scaune de alăptat.


Părinţii din România pot susţine în continuare maternităţile din oraşul lor, intrând pe pagina de Facebook "Lumea Mămicilor", participând la mozaicul Pampers® şi votând oraşul pe care îl susţin. Astfel, donaţiile Pampers vor ajunge în celelalte trei oraşe care vor primi cel mai mare număr de voturi din partea părinţilor.

Ca şi în anii trecuţi, părinţii din ţară pot ajuta familiile afectate de tetanos din intreaga lume, să primească o şansă la viaţă.
În cadrul campaniei "1 pachet = 1 vaccin", pentru fiecare pachet de scutece sau şerveţele umede cumpărate, avand semnul campaniei, Pampers® va dona către UNICEF suma necesară achiziţionării unui vaccin antitetanos.

Până acum, susţinători din întreaga lume ai campaniei iniţiate de către Pampers® şi UNICEF au reuşit, printr-un singur gest, să schimbe vieţile a 100 de milioane de oameni. În România, campania a dus la donarea sumei necesare achiziţionării a 4,6 milioane de vaccinuri, prin bunăvoinţa  părinţilor din toată ţara.
Pampers® şi UNICEF le mulţumesc şi, pentru că ajutorul fiecăruia dintre noi contează, pentru a putea face o schimbare vizibilă, lansează un nou apel către părinţi, pentru a contribui la salvarea celor care încă au nevoie de ajutor.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod