Soţul cântăreţei Pink, operat pentru a şaptea oară

Carey Hart, operat de mai multe ori din cauza accidentărilor suferite în cariera lui de motociclist profesionist, a fost externat la 24 de ore după acea intervenţie chirurgicală şi îşi petrece convalescenţa la domiciliu, informează cotidianul britanic Daily Mail, citat de agenția Mediafax.

Hart, în vârstă de 38 de ani, a publicat miercuri pe reţeaua Instagram o fotografie care îl prezintă pe sportiv întins pe spate în pat şi ţinând cu o mână o ceaşcă cu ceai. Fotografia este însoţită şi de un text, în care motociclistul îi mulţumeşte soţiei sale.

"E atât de bine să fii acasă. E o nebunie - în urmă cu mai puţin de 24 de ore am fost operat şi în urmă cu o oră am ieşit din spital. Îi mulţumesc medicului Bray pentru treaba minunată pe care a făcut-o şi îţi mulţumesc ţie, Pink, pentru faptul că eşti o soţie minunată. Să înceapă convalescenţa!", a scris Carey Hart.

Cu o zi înainte, Carey Hart publicase o altă fotografie, care îl prezenta pe patul de spital. Imaginea era însoţită de următorul text: "Mă doare, dar îmi va fi mai bine, în curând. De acum înainte lucrurile nu au altă posibilitate decât să se amelioreze".

Sportivul sperase că o altă operaţie - cea de-a şasea - pe care suportat-o cu puţin timp înainte de Crăciun urma să fie ultima.



Pink şi Carey Hart s-au cunoscut la ediţia din 2001 a cursei de motociclete "X Games" din Philadelphia, notează Mediafax. Carey Hart şi cântăreaţa Pink, în vârstă de 34 de ani, al cărei nume real este Alecia Moore, s-au căsătorit în ianuarie 2006. Cei doi au împreună o fiică, Willow, care s-a născut pe 2 iunie 2011.


Foto: AFP/Mediafax


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod