Sofia Vergara, însărcinată!

Actriţa columbiană a fost fotografiată pe platourile de filmare de la Hollywood în timp ce lucra la o scenă pentru serialul de televiziune "Modern Family".

Sofia Vergara a fost pozată de paparazzi purtând o rochie verde care îi scotea în evidenţă burta de gravidă, pentru un rol care a amuzat-o.

Ceva mai târziu, într-o pauză de filmare, ea şi-a potolit foamea cu un sandwich pe care l-a înfulecat cu poftă.


În iulie, vedeta serialului "Modern Family" a depăşit-o pe starleta Kim Kardashian şi a devenit actriţa cel mai bine plătită din televiziunea americană, graţie veniturilor de 19 milioane de dolari obţinute în ultimele 12 luni.



Potrivit unui top realizat de revista Forbes, actriţa columbiană în vârstă de 40 de ani a ocupat prima poziţie în acest top graţie rolului ei din serialul difuzat de postul ABC, pentru care a primit un premiu Emmy, dar şi veniturilor aduse de o linie vestimentară, contractelor de publicitate şi acţiunilor pe care le deţine în compania Latin World Entertainment - despre care editorii revistei Forbes spun că va deveni un nou imperiu media.



Tot în luna iulie, Sofia Vergara s-a logodit cu iubitul ei Nick Loeb, în timpul unei vacanţe romantice petrecute în Mexic, unde vedeta a sărbătorit împlinirea vârstei de 40 de ani.
Sofia Vergara şi Nick Loeb au o relaţie care a început în 2010.

După o scurtă despărţire a cuplului, în luna mai, cei doi s-au împăcat şi au decis să îşi continue relaţia.

Vergara a mai fost căsătorită între anii 1991 şi 1993 cu Joe Gonzalez, cu care are un fiu, Manolo, născut în septembrie 1992.

Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Octombrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod