Smiley dezvăluie reţeta care a provocat isterie pe Facebook

După ce ieri a postat o imagine pe Facebook în care măcina nuci la maşină, Smiley a primit aproape 800 de mesaje din partea fanilor. Cei mai mulţi doreau să afle reţeta prăjiturii pentru care mama cântăreţului l-a pus la treabă în bucătărie.

Smiley şi-a pus mama să scaneze reţeta prăjiturii miraculoase, iar astăzi le-a oferit-o fanilor de pe Facebook, relatează cancan.ro.

"În cele 765 de mesaje primite la poza în care tocam nuci, m-aţi întrebat de reţeta prăjiturii. Aşa că am pus-o pe mama sa o scaneze", a scris el.
Receptivi la postările cântăreţului, fanii au luat notiţe şi l-au lăudat încă o dată pe artist pentru iniţiativa de a-şi ajutat mama în bucătărie.

"Chiar eşti grozav! Iar de mama ta ce să mai zic...o SUPERMAMĂ, să-ţi trăiască mulţi ani sănătoşi şi liniştiţi, să facă prăjituri şi pentru viitorii nepoţi", i-a transmis o fană.

"Se va adăuga la caietul meu de prăjituri", i-a scris o alta.

"Smiley, eu sunt însărcinată, am poftit mult la prăjitura făcută de mama ta, sper să îmi iasă şi mie, cu toate că nu cred că rezist 8 ore până să o tai.

Mersi de reţetă, pupici!", i-a mulţumit o altă admiratoare.

Foto: Mediafax

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
8 Octombrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod