Simona Pătruleasa nu mai vrea copii

După şocul suferit anul trecut, când a pierdut sarcina, vedeta a renunţat să mai încerce să rămână gravidă.
Simona Pătruleasa a devenit mamă în urmă cu patru ani, când a adus-o pe lume pe Ingrid, fiica ei şi a lui Sabin Ivanof. Pentru ea, a fost un miracol: în urma unei analize, vedeta aflase că nu va putea avea copii. Cu răbdare, tratamente şi fertilizare in vitro, vedeta de la Kanal D a născut în toamna lui 2011.

Știrista îşi dorea mult ca fetița ei să aibă un frățior sau o surioară, iar anul trecut a rămas din nou gravidă. Bucuria ei s-a transformat însă într-o uriașă decepție, câteva luni mai târziu, când a pierdut sarcina în primul trimestru.

Simona a trecut cu greu peste acest moment delicat, dar șocul suferit atunci a marcat-o.
Acum, ea spune că nu mai vrea să mai încerce să aibă încă un copil. "Mi-am luat gândul total de la aşa ceva, pentru că nu ştiu, am zis că lucrurile astea trebuie lăsate aşa. M-a afectat foarte tare şi nu m-am mai gândit", a mărturisit vedeta pentru Libertatea.

"Anul trecut, sarcina s-a oprit din evoluţie la 10 săptămâni. Se pot întâmpla şi la 20 de ani lucrurile astea, dar cu atât mai mult la persoanele care au trecut de 40 de ani. Din clipa aceea mi-am impus să mergem înainte cu Ingrid, ne-a dat-o pe ea Dumnezeu şi ne bucurăm la maximum de ce avem.
Acum ce să facem?"
, a mai spus Simona Pătruleasa.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod