Gabriel Cotabiță și lungul său drum spre o viață normală

Fiicele și apropiații artistului încearcă să strângă bani pentru tratament. Încasările de la concertul lui ar putea fi însă insuficiente.
Spectacolul care îi va fi dedicat și care va avea loc pe 29 septembrie, la Sala Palatului, ar putea avea costuri aproape la fel de mari cât încasările. Eliza, una din fetele cântărețului, a mărturisit că nu crede că vor mai rămâne bani și pentru tratamentul tatălui ei. Artiștii care vor urca pe scenă pentru Cotabiță sperau că îl vor ajuta financiar, cântând gratuit la evenimentul cu încasări estimate la o jumătate de milion de lei.

Deși vedetele care s-au implicat sunt convinse că se va strânge o sumă de bani suficientă pentru a acoperi costurile recuperării medicale lui, Eliza, fiica lui Gabi Cotabiță, este de părere că nu se vor strânge bani pentru tatăl ei, scrie ziarul Ring.

"La o organizare atât de amplă, banii pe bilete se împart în așa de multe direcții, încât e posibil să nu rămână nimic după aceea.
În România, profesionalismul e la pământ, iar ca să obții ceva de calitate, trebuie să investești. (...) Spectacolul e un cadou și nimic mai mult. În organizare sunt implicate mai multe persoane și probabil că informațiile au fost denaturate"
, a declarat Eliza Cotabiță.

Ea a mai declarat că spectacolul a fost organizat la inițiativa prietenilor tatălui ei: "Fondurile încasate nu sunt dedicate exclusiv tatălui meu, se face o confuzie. Concertul a pornit la inițiativa artiștilor, prietenilor lui, care l-au sprijinit cât se putea de mult și mi se pare normal să fie fără onorariu.
Ei vin să cânte pentru tata, dar asta nu înseamnă că banii care ar trebui să le revină lor îi incasează tata. În nici un caz. (...) Fiecare artist interpretează o singură piesă din repertoriul tatălui meu"
, a explicat ea.

Potrivit ziarului citat, biletele la spectacolul lui Cotabiță se epuizează foarte rapid. Fanii sunt nerăbdători să îl vadă pe artist pe scenă, pentru prima dată după externare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod