Shia LaBeouf, agresat de un trecător

Actorul american a fost atacat de un trecător la Londra, după ce a filmat cu telefonul mobil două femei în stare de ebrietate.
Starul francizei de succes "Transformers" a fost atacat în Leicester Square, Londra, de un trecător care a observat că Shia LaBeouf filma cu telefonul mobil două femei, dintre care una era în stare de ebrietate. După ce, la rugămintea femeii, actorul a refuzat să oprească filmarea, un trecător a intervenit şi l-a lovit de două ori cu pumnul.

Doi paznici de la un bar din apropiere au pus capăt incidentului, iar actorul şi prietenul care îl însoţea au reuşit să scape, relatează site-ul contactmusic.ro, citat de agenția Mediafax.

Una dintre femeile filmate de Shia LaBeouf a declarat pentru publicaţia britanică The Sun: "Mi-am dat seama că era Shia abia după ce a fost lovit.
Dacă aş fi ştiut, l-aş fi lăsat să mă filmeze cât vrea. Sunt înebunită după el".

Potrivit aceleiaşi surse, poliţia nu a fost chemată la locul incidentului.

Aceasta este a doua oară când actorul american a fost implicat într-o altercaţie în capitala Marii Britanii. Anul trecut a fost prins într-o încăierare într-un bar, după ce patronul a încercat să îi ia şapca de pe cap, notează Mediafax.


Foto: AFP/Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod