Sharon Stone, pozată în sutien la Bucureşti

Actriţa a fost fotografiată în sutien, la Bucureşti, după ce actriţa americană a decis să renunţe pentru câteva momente la bluza pe care o purta în timp ce filma o scenă pentru pelicula "What About Love?".
Actriţa a fost fotografiată în sutien, la Bucureşti, după ce a decis să renunţe pentru câteva momente la bluza pe care o purta în timp ce filma o scenă pentru pelicula "What About Love?".

Canicula a pus stăpânire în ultimele zile pe Bucureşti, iar actorii din acest lungmetraj au avut parte de câteva momente dificile în timpul filmărilor.

Astfel, pentru o scenă din filmul "What About Love?", actriţa în vârstă de 54 de ani a decis, joi, să renunţe la bluza ei de culoare liliachie şi a rămas doar într-o pereche de pantaloni bej şi un sutien negru, întrucât temperaturile au urcat la Bucureşti în ultimele zile la valori care au depăşit 39 de grade Celsius, relatează Daily Mail, citat de Mediafax.

După ce s-a răcorit o vreme într-un vehicul cu aer condiţionat, actriţa a revenit pe platoul de filmare, purtând aceeaşi bluză liliachie.

Potrivit autorilor articolului postat pe site-ul tabloidului britanic Daily Mail, Sharon Stone arată extraordinar de bine pentru o femeie trecută de vârsta de 50 de ani, întrucât actriţa americană are o siluetă de invidiat, iar muşchii din zona taliei au un aspect tonifiat.

Sharon Stone şi partenerul ei din film, Andy Garcia, au filmat miercuri în Piaţa Constituţiei o scenă fierbinte, în care cei doi se îmbrăţişează şi se sărută, iar joi au continuat filmările cu o scenă turnată în Centrul istoric din Capitală, potrivit site-ului stirileprotv.ro, citat de Mediafax.

Sharon Stone, al cărei onorariu pentru acest film este vehiculat la opt milioane de euro, a venit în România împreună cu cei trei copii ai săi, dar şi cu iubitul ei, modelul argentinian Martin Mica, în vârstă de 27 de ani, şi cu două bone. Actriţa locuieşte cu familia sa într-o vilă din Pipera.

Celălalt star din distribuţia filmului "What About Love", Andy Garcia, a preferat să fie cazat într-un hotel de 5 stele. El se află pentru a doua oară în România, după filmările din 2004 pentru "Modigliani", o producţie MediaPro.

Filmările pentru pelicula "What About Love" au debutat în România la sfârşitul lunii iulie şi au loc în prezent la studiourile coproducătorului Castel Film, în Capitală, până pe 7 septembrie, a declarat pentru Mediafax reprezentantul casei de producţie. Bogdan Moncea, director de marketing al Castel Film, a precizat că filmările au debutat pe 23 iulie în ţară, desfăşurându-se în localităţile montane Bolboci, Peştera, precum şi la Castelul Corvinilor de la Hunedoara. Timp de câteva ore, s-a filmat şi pe Transfăgărăşan.

Alături de Stone şi Garcia, în rolurile principale joacă tânăra actriţă americană Marielle Jaffe şi spaniolul Miguel Ángel Muñoz, din distribuţie făcând parte şi românii Maia Morgenstern şi Ioan Andrei Ionescu, alături de vedeta ucraineană Kamaliya şi un alt actor spaniol, José Coronado.

Filmul, în regia lui Klaus Menzel, spune povestea a doi tineri - o americancă şi un spaniol - care călătoresc prin Europa, dorind să facă un film despre dragoste. Sharon Stone şi Andy Garcia îi interpretează pe părinţii fetei.

Casa de producţie Castel Film este partenerul producătorilor în România, unde se filmează cea mai mare parte a peliculei. Filmările vor continua în Spania, de pe 25 septembrie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod