Shakira: "Cupa Mondială mi-a schimbat viaţa"

Pique și Shakira au un băiețel în vârstă de 18 luni, Milan


Shakira, care a ridicat publicul în picioare la CM-2010 cu "Waka-Waka" şi la ediţia din 2006 cu "Hips don't lie", va cânta, la a treia sa prezenţă la Cupa Mondială, "La la la (Brazil 2014)", alături de brazilianul Carlinhos Brown.

Nu voi uita niciodată că mi-am întâlnit dragostea vieţii mele la Cupa MondialăShakira
Ea are o relaţie din 2011 cu fotbalistul spaniol Gerard Piqué, însă a declarat recent într-un interviu că nu se grăbeşte cu căsătoria, deoarece o nuntă nu va schimba legătura profundă pe care o are cu partenerul de viaţă. În 2013 s-a născut primul copil al cuplului, pe nume Milan.

De-a lungul carierei, Shakira a primit numeroase premii, printre care două premii Grammy, opt Latin Grammy şi a fost nominalizată la premiile Globul de Aur în 2007, pentru melodia "Despedida", inclusă pe coloana sonoră a filmului "Dragoste în vremea holerei", de Mike Newell, notează Mediafax.

Albumele vedetei s-au vândut în peste 50 de milioane de copii pe plan mondial. Recent, Shakira a lansat, în duet cu Rihanna, single-ul "Can't Remember to Forget You", ce va fi inclus pe următorul album al cântăreţei de origine columbiană, intitulat "Shakira".


Foto: AFP/Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod