Sexy Ellie White, transformare spectaculoasă în Anna Lesko

Ellie White va avea parte sâmbătă seară de o transformare de senzație la „Te cunosc de undeva”. După ce săptămâna trecută a câștigat prima ediție a noului sezon al show-ului de la Antena 1, interpretând impecabil piesa Romicăi Puceanu, artista a primit sarcina ca mâine seară să o imite pe colega ei de breaslă Anna Lesko.
Ellie White va trebui astfel să treacă de la muzica lăutărească și inflexiunile vocale dificile ale renumitei cântărețe, la ținute de scenă sexy, cu influențe rusești, cosițe împletite și o coregrafie cu mult sex appeal. 

Artista va îmbrăca o rochiță foarte scurtă, cu imprimeu floral și bănuți aurii atașați, dres tip plasă, cizme înalte, iar pe cap va purta o coroană kokosnik împodobită cu mărgele multicolore.

„Anna Lesko emană mult sex appeal. Coregrafia ei se bazează pe mult erotism, pe mișcări provocatoare. La acest aspect am muncit mai mult la repetiții. Partea vocală nu a fost deloc dificilă”, spune Ellie White.
 
 
 

Artista participă în noul sezon „Te cunosc de undeva”  alături de Pepe, Anda Adam, Mike Diamonds, Maria Buza, Matteo, Dalma Kovacs și Jean de la Craiova.
 
 
„Este un show extraordinar pentru că nicio zi nu este la fel ca precedenta. Petreci multe ore la machiaj, la repetiții, însă este fascinant să intri de fiecare dată într-un nou rol. Este ca și cu ai juca o piesă de teatru diferită în fiecare zi, un nou personaj. Avem în echipă oameni profesioniști, iar acest lucru este foarte important pentru a mă simți confortabil în timpul show-ului”, declară Ellie White.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod