Gillette și Lucian Bute lansează un nou aparat de ras și o aplicație de Facebook

Gillette a lansat oficial, în cadrul unui eveniment special, aparatul de ras Gillette Fusion ProGlideSilverTouch, cea mai bună opțiune pentru bărbații cu pielea sensibilă. În cadrul evenimentului, Gillette a dezvăluit parteneriatul cu campionul mondial la box, Lucian Bute, imaginea Gillette Fusion ProGlide SilverTouch în campania de lansare din România, Bulgaria și Serbia.
La eveniment, Lucian Bute le-a împărtășit fanilor pasiunea sa pentru box și le-a povestit cum decurge viața sa de campion de box.
 
„Atunci când boxezi într-un meci cu centura pe masă, antrenamentele sunt dure. Faci câte 2 antrenamente pe zi, timp de 2-3 luni și trebuie să te dăruiești total. Nu te poți minți pe tinepentru că adversarul nu te iartă în ring.Antrenamentele fizice rămân, totuși, cele mai dure: alergări pe distanțe lungi, sprinturi, intervale de câte 3 minute și multe altele care se repetă de foarte multe ori”, a spus Lucian Bute.
 
„Antrenamentele de box sunt dure și dificile.
După fiecare antrenament, pielea mea devine foarte sensibilă datorită mai multor factori, precum transpirație, praf sau zgârieturi. Însă, eu știu cum să am grijă de pielea mea: folosesc Gillette Fusion ProGlideSilverTouch care oferă un bărbierit confortabil și incredibil de fin chiar și pe o piele foarte sensibilă”
, a adăugat Lucian.
 
Întrebat de Cabral, moderatorul evenimentului, care sunt calitățile pe care trebuie să le aibă un campion, Lucian Bute a spus: „Dedicare, putere de muncă, credință și încredere în sine – toate sunt calități care duc la succes.
Toate te fac un mare campion. Fără vreuna dintre ele nu poți reuși. Eu cred că te naști cu talentul. Totuși, una dintre marile calități trebuie să fie puterea de muncă. Trebuie să muncești foarte mult, indiferent de cât talent ai. Doar cu talentul nu poți câștiga. E valabil în orice sport, chiar și în viața de zi cu zi. E o chestiune de a te dedica, de a munci.”
 
De asemenea, Lucian Bute i-a inițiat pe fanii Gillette prezenți la eveniment în antrenamentele de box, arătându-le cum se execută un croșeu de stânga, de dreapta, un uppercut și care este poziția corectă a picioarelor în timpul contactului cu adversarul.
A urmat apoi demonstrația de antrenament cu Cabral,  un fan al boxului și al lui Lucian Bute, în special.
 
Lansarea aplicației de Facebook - #RealMenCamp
 
În cadrul aceluiași eveniment, Gillette a lansat aplicația de Facebook “Real Men Camp”, al cărei protagonist esteînsuși Lucian Bute.
 
Începând cu 16 octombrie, fanii Gillette vor avea la dispoziție 5 săptămâni pentru a se antrena ca un adevărat campion mondial de box. Fiecare probă de concurs durează o săptămână și reprezintă o simulare a unui tip de antrenament al lui Lucian Bute.
 
Premiul pentru primii zece fani care obțin cel mai bun punctaj constă într-un loc într-o tabără reală de antrenament coordonată de Lucian Bute.
Cel mai bun din tabără câștigă premiul cel mare:  o excursie la Montreal pentru a-l susține pe Lucian Bute.  
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod