Şerban Huidu nu-l iartă pe Răzvan Ciobanu: Răspunsul lui la atacul designerului

de Daniel Dumitrescu, 13 Martie 2015

Fostul "cârcotaş" n-a rămas dator după ce a fost atacat pe motiv că şi-a încălcat promisiunea de a nu mai apărea la televizor după tragedia în care a fost implicat.
Scandalul dintre cei doi s-a iscat după ce Răzvan Ciobanu l-a criticat pe Huidu pentru că a apărut într-o scenetă la "Cronica Cârcotaşilor". "Şi iar mă mănâncă limba, pardon mâna... să înţeleg că <<respectul>> lu' Şerban Huidu pentru familia celor omorâţi s-a sfârşit?! Că aşa ştiu că a spus: nu mai apare pe sticlă din respect... băi, da în ţara asta toţi sunt politicieni?! Una spun şi alta fac", a scris designerul pe pagina sa de Facebook.

Şerban Huidu i-a răspuns imediat, într-un mesaj în care îl ia peste picior: "Răzvan Ciobanu s-ar fi atacat că eu mi-am încălcat promisiunea! Tare croitoraşul căruia propria mamă i-a zis să nu mai slăbească pentru că <<i-a rămas capul mare>> am încheiat citatul!. Aş vrea să lămuresc ce am spus că să fie clar: pe blog, imediat după accident am scris între altele aşa: <<...
nu voi mai apărea în prim plan la Cronică şi asta din respect pentru victimele cumplitului accident. Nu am susţinut niciodată că sunt fără pată, dar reacţia unor colegi de presă m-a lăsat fără grai. Vă rog să înţelegeţi că Şerban Huidu nu se agaţă de statutul de persoană publică şi că niciodată nu a făcut acest lucru...>>. Nu voi mai apărea la Cronică în prim plan domnu' Ciobanu', de media nu m-am dezis niciodată! E meseria mea şi o fac aşa cum pot! E ca şi cum domnul Ciobanu nu ar mai fi croitoraş pentru că a făcut din culpă <<deci fără intenţie>> ceva!"
, a scris Huidu pe Facebook.

"În rest îi mulţumim <<slăbănogului care a rămas cu capul mare>> am încheiat citatul din mama sa, pentru că e fan al Cronicii şi sperăm că mărimea encefalului să nu îi afecteze gândirea"
, a încheiat realizatorul.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Oana pe 14 Mar 2015, 12:18
  Bravo, Serban!

  Chiar merita sa i se dea o replica, poponarului de Ciobanu. Tot respectul pentru Serban

  0
  0

 • bob pe 14 Mar 2015, 06:50
  halal raspuns..

  ce mitocaneste a raspuns Huidu unei observatii de bun simt ! se vede clar ca e dereglat...

  1
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod