Şerban Huidu nu-l iartă pe Răzvan Ciobanu: Răspunsul lui la atacul designerului

Fostul "cârcotaş" n-a rămas dator după ce a fost atacat pe motiv că şi-a încălcat promisiunea de a nu mai apărea la televizor după tragedia în care a fost implicat.
Scandalul dintre cei doi s-a iscat după ce Răzvan Ciobanu l-a criticat pe Huidu pentru că a apărut într-o scenetă la "Cronica Cârcotaşilor". "Şi iar mă mănâncă limba, pardon mâna... să înţeleg că <<respectul>> lu' Şerban Huidu pentru familia celor omorâţi s-a sfârşit?! Că aşa ştiu că a spus: nu mai apare pe sticlă din respect... băi, da în ţara asta toţi sunt politicieni?! Una spun şi alta fac", a scris designerul pe pagina sa de Facebook.

Şerban Huidu i-a răspuns imediat, într-un mesaj în care îl ia peste picior: "Răzvan Ciobanu s-ar fi atacat că eu mi-am încălcat promisiunea! Tare croitoraşul căruia propria mamă i-a zis să nu mai slăbească pentru că <<i-a rămas capul mare>> am încheiat citatul!.
Aş vrea să lămuresc ce am spus că să fie clar: pe blog, imediat după accident am scris între altele aşa: <<... nu voi mai apărea în prim plan la Cronică şi asta din respect pentru victimele cumplitului accident. Nu am susţinut niciodată că sunt fără pată, dar reacţia unor colegi de presă m-a lăsat fără grai. Vă rog să înţelegeţi că Şerban Huidu nu se agaţă de statutul de persoană publică şi că niciodată nu a făcut acest lucru...>>. Nu voi mai apărea la Cronică în prim plan domnu' Ciobanu', de media nu m-am dezis niciodată! E meseria mea şi o fac aşa cum pot! E ca şi cum domnul Ciobanu nu ar mai fi croitoraş pentru că a făcut din culpă <<deci fără intenţie>> ceva!"
, a scris Huidu pe Facebook.

"În rest îi mulţumim <<slăbănogului care a rămas cu capul mare>> am încheiat citatul din mama sa, pentru că e fan al Cronicii şi sperăm că mărimea encefalului să nu îi afecteze gândirea"
, a încheiat realizatorul.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 Martie 2015
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Oana pe 14 Mar 2015, 12:18
    Bravo, Serban!

    Chiar merita sa i se dea o replica, poponarului de Ciobanu. Tot respectul pentru Serban

    0
    0

  • bob pe 14 Mar 2015, 06:50
    halal raspuns..

    ce mitocaneste a raspuns Huidu unei observatii de bun simt ! se vede clar ca e dereglat...

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod