Marc Anthony nu mai cântă la Bucureşti

Concertul pe care el urma să îl susţină pe 31 martie, la Sala Palatului din Capitală, a fost anulat, în contextul în care echipa sa de management a decis ca artistul să nu mai performeze în ţările din Europa centrală şi de est, din motive care nu au fost menţionate.

În martie 2014, concertul pe care Marc Anthony urma să îl susţină pe 19 mai 2014, la Sala Palatului din Capitală, a fost amânat pentru data de 31 martie 2015.

"Deşi compania Vreau Bilet a avut cheltuieli foarte mari pentru promovarea şi producţia publicitară a concertului până în momentul în care a fost înştiinţată că acesta este anulat, aceste cheltuieli nu vor fi compensate în niciun fel de către echipa de management a artistului. În pofida acestei pierderi financiare, compania doreşte să îşi despăgubească cumpărătorii cât mai curând posibil.

În acest scop, organizatorul vine în întâmpinarea clienţilor săi cu o oferta extrem de avantajoasă, valabilă exclusiv pentru clienţii care au achiziţionat biletele din reţeaua Vreau Bilet", se arată într-un comunicat remis agenţiei Mediafax.

Astfel, persoanele care au cumpărat bilete pentru concertul din 31 martie al lui Marc Anthony vor primi contravaloarea tichetului achiziţionat, plus 25% din valoarea acestuia, sub forma unui voucher. Cu aceste vouchere pot fi achiziţionate bilete la orice eveniment organizat de compania Vreau Bilet, pe o perioada calendaristică de un an, începând cu data de 13 martie.

În prezent, compania Vreau Bilet a pus deja în vânzare concerte internaţionale, printre care se numără cele susţinute de Garou, Ray Wilson, Pablo Alboran, Bond şi Beth Hart.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod