Șefa Yahoo, Marissa Mayer, va naște două fetițe

Ea este însărcinată cu gemeni, urmând să nască în decembrie două fetițe. Viitoarea mamă și soțul său, fost director executiv la Google, au anunțat că nu își vor întrerupe activitatea în industria IT, relatează agenția Reuters.
"Din moment ce aceasta este o perioadă unică în transformarea Yahoo, pe durata sarcinii și după ce voi naște îmi voi lua foarte puțin timp liber, așa cum am făcut și în urmă cu trei ani când s-a născut fiul meu, și voi lucra aproape permanent", a scris Marissa Mayer pe un blog al platformei Yahoo.

În această perioadă Yahoo încearcă să își sporească implicarea în cadrul gigantului chinez de comerț electronic AliBaba Group, iar acțiunile Yhaoo au scăzut cu 2,4% la tranzacționare.

Marissa Mayer, 40 de ani, era însărcinată în 2012 când a preluat conducerea Yahoo, în iulie, și în septembrie a născut un băiețel.
După ce a născut, a lucrat de acasă și, după doar săptămâni de la nașterea bebelușului, s-a întors să lucreze la sediul Yahoo. Decizia sa de atunci a generat o amplă dezbatere în SUA pe tema femeilor care nasc și trebuie să revină la locul de muncă, Mayer putând fi un exemplu negativ sau nu.

Mayer este căsătorită din 2009 cu antreprenorul în industria IT Zachary Bogue, fost director executiv în cadrul companiei Google, iar din 2012 lucrează în cadrul Yahoo.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod