Schimbare majoră: Google are un nou logo - VIDEO

Cel mai mare motor de căutare online are, de acum, o nouă înfăţişare. Google a decis să îşi schimbe radical logo-ul, în urma restructurării majore a business-ului.

Noua siglă este prezentată succint pe blogul Google, într-o postare însoţită de un clip care face o trecere în revistă a schimbărilor prin care a trecut imaginea companiei de-a lungul timpului.

Schimbarea logo-ului este motivată de compania americană prin adaptarea la comportamentul utilizatorilor, care accesează frecvent motorul de căutare prin intermediul dispozitivelor mobile.



"Nu este prima oară când ne-am schimbat imaginea şi, probabil, nici ultima, dar considerăm că actualizarea de astăzi reflectă foarte bine toate modurile prin care Google lucrează pentru tine, prin Căutare, Hărţi, Chrome şi multe altele", se arată în postarea companiei.

"Credem că am luat ceea ce este mai bun din Google (simplu, ordonat, plin de culoare, prietenos) şi le-am refăcut, nu doar pentru Google-ul de astăzi, ci şi pentru cel din viitor", mai notează compania.

Noul design urmează să fie implementat, treptat, în toate produsele Google.

Pe site-ul companiei poate fi parcurs, în detaliu, întregul istoric al Google.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod