Secretul lui Elvis Presley

O fostă parteneră a lui Elvis Presley, cu care acesta a avut o relaţie la începutul carierei muzicale, a dezvăluit un detaliu despre viaţa cântăreţului despre care nu se ştia până acum. Aceasta susține că "regele rock'n'roll-ului" avea un defect de ordin personal cu care a trăit toată viaţa sa.
Elvis Presley a susţinut concerte în faţa a milioane de oameni, iar talentul său muzical l-a propulsat în carieră pe o poziţie fruntaşă în istoria interpreţilor la nivel mondial.

Deşi artistul era foarte dezinvolt pe scenă şi reuşea să fascineze orice fan de al său, se pare că el avea un secret de ordin comportamental pe care reuşea să-l ascundă de fiecare dată cu brio.

Connie Stevens, o fostă parteneră a lui Presley, a declarat pentru Huffington Post că muzicianul suferea de un complex prin care, susţine femeia, nu agrea să stea în preajma multor oameni.

"Era puţin nesigur pe el şi nu prea îşi dorea să iasă din casă.
Dacă mergeam la cinematograf nu reuşeam să vedem întregul film. Nu puteam sta în faţă şi trebuia constant să ne ferim de lume, pentru că el aşa îşi dorea"
, a declarat Connie Stevens, conform sursei citate.

Stevens îşi aduce aminte că a existat o situaţie când au rămas fără benzină şi pentru că Presley nu dorea să intre în contact cu alţi oameni au fost nevoiţi să împingă maşina până la cea mai apropiată benzinărie, relatează site-ul citat de Mediafax.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Ianuarie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod