Secret Fashion Hair - creatie in coafura 2010

29 Iunie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Secret Fashion Hair - creatie in coafura 2010

Secret Fashion Hair – cel mai dinamic concurs de coafura si design pentru tinerii stilisti – a ajuns la cea de-a doua editie. Secret Fashion Hair este un eveniment marca FHT ( Fantasy Hair Team), sustinut de Londa Professional si Bricostore.

"Secret Fashion Hair se vrea o traditie anuala menita sa distreze, sa evalueze, dar mai ales sa ajute. Pentru ca scopul nostru final este sa sustinem Fundatia UP Down. Sa ii sprijinim financiar, sa le dam curaj sa mearga mai departe”, spune Radu Serban, seful echipei Fantasy Hair Team.

Anul acesta, Radu Serban si echipa sa au creat Gradina Edenului.

Coafuri care povestesc despre facerea lumii, despre minunea vietii, despre bucuria de a FI. Inceput si sfarsit, lumina si intuneric, vis si trezire. Contraste mirobolante pentru un intreg complet. Omul. Femeia.


Secret Fashion Hair 2010 a fost, este si va fi un show de coafura pentru cei mai buni stilisti, fie ei experimentati sau incepatori. O intalnire dincolo de scaunul coaforului. O intalnire spectacol intre tine si stilistul tau. Viata. Magie. Arta. La SECRET FASHION HAIR 2010.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod