Seal o acuză pe Heidi Klum că l-a înşelat

Cântăreţul a acuzat-o pe fosta lui soţie, de care s-a despărţit în ianuarie, că l-a înşelat cu bodyguard-ul ei, înainte ca ei să se separe, dar top modelul german spune că aceste acuzaţii sunt "false".

Cântăreţul a acuzat-o pe fosta lui soţie, de care s-a despărţit în ianuarie, că l-a înşelat cu bodyguard-ul ei, înainte ca ei să se separe, dar top modelul german spune că aceste acuzaţii sunt "false".

Săptămâna trecută, top modelul Heidi Klum şi cel care îi este bodyguard de patru ani, Martin Kristen, au fost fotografiaţi în ipostaze intime, în timpul unei vacanţe petrecute în Sardinia (Italia), informează site-ul accesshollywood.com, citat de agenţia Mediafax.

Vineri, Seal - care va concerta la Bucureşti pe 27 noiembrie, la Sala Palatului - a fost întrebat de nişte reporteri ce crede despre presupusa relaţie a lui Klum cu Kristen.

"Să fiu sincer, dacă este să apară altcineva în vieţile copiilor mei, aş prefera să fie un chip familiar", a răspuns Seal.

"Cred că singurul lucru pe care l-aş fi preferat - cred că nu m-am aşteptat la ceva mai bun din partea lui -, aş fi preferat ca Heidi să arate că are mai multă clasă şi să aştepte cel puţin să divorţăm, înainte să se implice în relaţie", a mai spus el. "Dar acum cred că toţi aveţi răspunsul pe care îl căutaţi de şapte luni", a spus Seal, referindu-se la motivul divorţului lor.

"Este trist că Seal a reacţionat la nişte acuzaţii false", a spus la rândul său Heidi.

Prietenii top modelului spun că Martin Kristen este "confidentul ei numărul 1".

"Este complicat.
Relaţia lor este greu de definit"
, a declarat o sursă pentru revista People.

"A fost o perioadă dificilă. Cercul ei de prieteni în care are încredere s-a făcut din ce în ce mai mic, iar el este confidentul ei numărul 1"
, a mai spus sursa.

În ianuarie anul acesta, Heidi Klum şi Seal au anunţat că vor divorţa după o relaţie de şapte ani.

Top modelul a declarat anterior că îi place viaţa de femeie celibatară şi că nu intenţionează să se mai căsătorească, deşi i-a plăcut ideea de căsnicie. Klum a mai spus că vrea să se concentreze pe propria familie şi că sunt lucruri mult mai grave în viaţă decât o despărţire.

Heidi, în vârstă de 39 de ani, şi Seal, în vârstă de 48 de ani, s-au căsătorit în mai 2005, iar la fiecare aniversare a evenimentului şi-au reînnoit jurămintele.

Cuplul are împreună trei copii biologici - Henry, în vârstă de 6 ani, Johan, în vârstă de 5 ani, şi Lou, în vârstă de 2 ani.
Heidi, un renumit model al casei Victoria's Secret, l-a cunoscut pe Seal în 2004, pe când era însărcinată cu Leni, al cărei tată biologic este omul de afaceri Flavio Briatore. În 2009, Seal a adoptat-o oficial pe Leni.

Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
2 Septembrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod