Se lanseaza "Stay" - al doilea single de pe albumul lui Jay Sean

Facebook Twitter Comenteaza
Se lanseaza

Jay Sean a reusit ce si-a propus pentru primul sau concert sustinut in Bucuresti. Cantaretul a promis ca revine, fiind foarte impresionat atat de caldura fanilor romani, precum si de frumusetea, deja celebra, a romancelor.

Jay Sean a reusit sa patrunda in industria muzicala in 2004, cand albumul sau de debut, "Stolen", a ajuns in top 30 of the UK Albums Chart, stationand timp de o saptamana, in timp ce primele doua single-uri au ajuns in top 10 of the UK Singles Chart. Urmatorul sau album, "My own way",  de pe care s-a remarcat primul single "Ride it", a fost lansat in mai 2007.

Nefiind nicidecum o surpriza, gratie unor persoane care postasera melodia pe You Tube si MySpace inca dinainte ca ea sa fie terminata, single-ul "Ride it" a urcat imediat in topuri, atat la nivel international, cat si in Romania, detinand locul 1 timp de mai multe saptamani consecutiv.

Urmatorul single de pe albumul "My own way" este piesa "Stay", lansata in Romania imediat dupa concertul sustinut de artist in Bucuresti.
Piesa se bucura deja de un mare succes pe plan international, aceeasi ascesiune fulminanta asteptandu-se si in ceea ce priveste topurile din Romania.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod