Se anunta lung-metrajele animate planificate pana in 2012

Facebook Twitter Comenteaza
Se anunta lung-metrajele animate planificate pana in 2012

Saptamana trecuta, in cadrul unei conferinte de prese organizate la New York, Studiourile Walt Disney au anuntat lung-metrajele pe care le vor lansa pana in anul 2012 inclusiv. Lista noilor lung-metraje de animatie include sase filme noi de la Pixar Animation Studios, patru de la Walt Disney Animation Studios si primele patru productii din "Disney Fairies", o serie de filme realizate, in franciza, de DisneyToon Studios si prezentate direct pe DVD.

Printre actorii care dau viata personajelor animate se numara John Travolta si Miley Cyrus ("Bolt"), Reese Witherspoon, Billy Connolly si Emma Thompson ("The Bear and the Bow"), Anika Noni Rose si John Goodman ("The Princess and the Frog"), in timp ce Tom Hanks si Tim Allen continua aventura jucariilor in "Toy Story 3".


2008 marcheaza atat aniversarea a 80 de ani de la "nasterea" lui Mickey Mouse, primul personaj Disney, cat si lansarea filmelor "Wall-E" (Pixar), "Bolt" (Disney) si "Tinker Bell", prima productie din noua serie in franciza "Disney Fairies". 2009 va aduce "Up" - primul lung-metraj 3-D de la Pixar, "The Princess and the Frog" si "Tinker Bell North of Never Land". Pentru 2010 ni se pregateste mult-asteptatul "Toy Story 3", basmul clasic "Rapunzel" si lansarea Disney DVD si Blu-ray a productiei "Tinker Bell A Midsummer Storm".

In 2011, vom urmari productia Pixar "Newt", "The Bear and the Bow" - primul basm de la Pixar, iar pe Disney DVD si Blu-ray productia "Tinker Bell A Winter Story".
In 2012 Pixar ne va prezenta "Cars 2", continuarea povestii cu multi cai-putere lansate in 2006, iar de Craciun vom urmari "King of the Elves", o adaptare a unei nuvele fantastice de Philip K. Dick.

John Lasseter, director de creatie pentru Walt Disney si Pixar Animation Studios, a declarat: "Suntem incantati sa fortam limitele tehnologiei 3-D si animatiei pe computer, pentru a ne spune povestile in cel mai bun mod posibil. In acelasi timp, ne bazam pe trecutul nostru pentru a pune intr-o lumina si mai buna personaje memorabile, povesti originale care va tin cu sufletul la gura si lumi credibile.
Walt Disney si echipa sa de creatie ne-au invatat sa combinam comedia cu emotia puternica si actiunea trepidanta in filmele noastre, iar acest grup de regizori incredibili contribuie la aceste proiecte cu toata originalitatea si sensibilitatea lor."

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod