Schimbari la Observator

de Nicoleta Tarantus, 1 Aprilie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Schimbari la Observator

Nadina Campean ii va tine locul Oanei Frigescu Badiu la Observator 16.00, incepand cu 19 aprilie, cand Oana va intra in concediu de maternitate.
 
Incepand de vineri, 9 aprilie, rubrica "Povesti de tabloid", din cadrul Observatorului de la ora 19.00, va putea fi urmarita de telespectatorii Antena 1 si in weekend. In fiecare vineri, sambata si duminica, Anca Rusu va fi cea care iti va aduce cele mai fierbinti subiecte din showbiz. 
 
Stirile mondene prezentate in fiecare zi a saptamanii de Simona Gherghe vor putea fi aflate de telespectatorii Observatorului de la ora 19.00 si in weekend.
Cele mai importante subiecte din showbiz vor fi prezentate sub titulatura "Weekend tabloid" de catre Anca Rusu, moderatoarea emisiunii "FotbALL inclusive" si prezentatoarea stirilor de la postul sportiv GSP TV.
 
La cei aproape 24 de ani, Anca Rusu are o experinta de sapte ani in televiziune, cariera pe care a inceput-o la 17 ani ca realizator si prezentator al matinalului de la Antena 1 Suceava. A fost apoi, reporter, redactor, redactor-sef, moderator, realizator si prezentator pe plan local, iar din decembrie 2008 este realizator-prezentator al postului GSP TV.
 
 
"Aveam 17 ani cand am fost cooptata in echipa Antenei 1 Suceava, iar la exact 7 ani distanta, tot pe 31 martie, am primit cea mai asteptata veste din cariera: voi face parte din echipa Observatorului. Mai mult decat atat, Antena 1 imi ofera sansa de a-mi pune in valoare si o alta parte a personalitatii. La rubrica de showbizz din timpul weekend-ului, am mana libera la umor si ironie in dauna vedetelor de tabloid", a declarat Anca despre venirea la Antena 1.
 
De pe 19 aprilie, prezentatoarea Observatorului de la ora 13 si cel de la ora 16, din timpul saptamanii, Oana Frigescu Badiu va intra in concediu de maternitate, urmand ca la sfarsitul lunii aprilie sa devina mama unei fetite.

 
Pe perioada concediului postnatal, stirile pranzului si cele ale dupa-amiezii vor fi prezentate de Nadina Campean, reporter special al Observatorului si prezentatoarea emisiunii magazin "Felicia", difuzata in fiecare sambata dimineata la Antena 1. 

Oana Frigescu va lipsi de la pupitrul stirilor doua luni, perioada in care se va reface dupa nastere, urmand sa revina la Observator in luna iunie.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod