Sărutul dulce al despărțirii: Andreea Marin şi Ştefan Bănică, în ipostaze tandre

Deşi au trecut mai bine de trei luni de când cei doi și-au anunţat divorţul pe Facebook, ei au fost surprinşi împreună, comportându-se ca un cuplu de îndrăgostiți.

Andreea și Stefan au susținut tot timpul că între ei doi nu mai este nimic și că păstrează o relație bună doar pentru copilul lor. Totuși, ei au fost văzuți la piscină, unde au mers împreună cu fetița.

Potrivit postului Acasă TV, cei doi s-au comportat ca doi îndrăgostiți, s-au tachinat, și-au zambit și chiar s-au și sărutat pătimaș. Oare toate aceste lucruri au fost făcute pentru a păstra aparențele în fața micuței Violeta sau divorțul a fost o poveste pentru presă? - notează site-ul wowbiz.ro.

Andreea Marin (38 ani) şi Ştefan Bănică jr. (45 ani) au anunţat la începutul anului că se despart, după 7 ani de căsnicie. Cei doi s-au căsătorit în ianuarie 2006 şi au împreună o fetiţă, Ana Violeta, născută în decembrie 2007.

Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior au transmis mesajul despre despărțirea lor chiar din avionul cu care decolau spre Dubai, unde au petrecut o vacanță împreună cu fetița lor. Plecarea lor a alimentat bănuielile că divorțul ar fi regizat.

Vedeta TV a dezvăluit încă din ianuarie că ţine mult la Ştefan Bănică Junior şi că ei vor rămâne într-o relație bună: "Noi am ştiut să facem lucrurile astfel încât să rămânem prieteni buni, să avem o relaţie frumoasă pentru copilul nostru. E important să ai educaţia, mintea de a vedea ce a fost bun şi să vrei să păstrezi. Tatăl copilului meu înseamnă şapte ani din viaţa mea. Nu am să lovesc în el. Nu o să mă auziţi vorbind de rău despre el, aşa că vă dezamăgesc", a mărturisit Andreea Marin. "Se poate să te desparţi şi dacă mai există iubire. Nu pot să spun că în sufletul meu s-au şters sentimentele", a  adăugat ea.
"Zâna" a anunțat că va merge la concertele lui Ștefan, programate în martie. "Eu sunt prima care va merge la spectacolele lui. Mulţi oameni îl iubesc pe Ştefan, este un mare artist. Din muzica românească, el este favoritul meu", a spus ea la Kanal D.

Andreea Marin a recunoscut că nu este pe deplin împăcată cu ideea divorțului. "Să nu credeţi că n-am semne de întrebare chiar şi azi, pentru că există amintirile. Dacă mai există iubire? Asta e doar povestea noastră. Există momente în care optimismul meu iese la suprafaşţă. N-am timp să stau să plâng. Vreau să fiu o mamă pentru copilul meu. După ce Violeta adoarme, sunt doar eu cu mine însumi şi am timp să reflectez...", a declarat ea în februarie, la Kanal D.

De atunci, vedeta a continuat să transmită mesaje despre o împăcare cu Bănică Junior. "Ştefan Bănică are locul lui în inima mea pentru o viaţă. Şi vom fi legaţi în felul acesta pentru o viaţă. Recunosc, despărţirile sunt grele, dar eu sunt om matur acum", a spus ea la emisiunea "Dincolo de aparenţe", de la Antena 2.

După câteva zile, ea a declarat pentru ziarul Ring că se înțelege bine cu Ștefan: "Eu şi Ştefan ne înţelegem bine. Am înlăturat problemele, am stat amândoi la aceeaşi masă, ne-am privit în ochi şi ne-am dat seama că acesta e drumul pe care trebuie să mergem. Vom construi în continuare lucruri împreună. Am un copil de crescut şi sunt optimistă."

Declarațiile Andreei au culminat cu mărturisile din emisiunea "Happy Hour", din 18 februarie, unde ea a vorbit deschis despre posibilitatea împăcării. "Această experienţă ne-a maturizat. Există şi posibilitatea să ne împăcăm, dar eu nu fac nicio speculaţie şi niciun demers în acest sens. Las lucrurile să se aşeze", a spus vedeta.


Foto: Mediafax / wowbiz.ro / Acasă TV


Foto: Acasă TV

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Mai 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • misu pe 15 Mai 2013, 07:54
    O ipocrita!

    Femeia asta nu mi-a placut de la inceputul-inceputului. Este tipologia de femeie ipocrita. I-a cam apus steaua si nu mai stie ce sa faca sa iasa in evidenta. Pur si simplu se screme ptr a mai fi bagata in seama. Are un caracter urat. E perfida si nu i-ar strica putin decenta!

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod