Anda Adam susține legalizarea marijuanei în România

Cântăreața a declarat că este împotriva drogurilor, dar consideră că nu mai e mult până la legalizarea marijuanei în România.

"Eu sunt împotriva drogurilor, dacă mă întrebi pe mine. Dar din punctul meu de vedere, cred că este o chestie inevitabilă în 2013. Nu ştiu, nu mi se pare nimic ieşit din comun şi nu mi se mai pare nimic <<WOW!>>", a declarat vedeta, citată de ziarul Ring.

"Sunt foarte mulţi care se droghează. Asta se întâmplă şi <<afară>>. Şi ce dacă noi nu suntem <<afară>>? Treziţi-vă! Şi România este tot <<afară>>! Dacă alţii fac chestia asta în alte ţări, dacă marijuana este legalizată în nu ştiu ce teritorii şi oamenii sunt relaxaţi din punctul ăsta de vedere, noi de ce nu putem fi relaxaţi?", a mai spus Anda Adam.

Cântăreața a spus că fiecare este responsabil pentru propriile acţiuni şi că atâta timp cât nu o afectează, nu are nimic împotrivă ca un act ilegal să aibă loc chiar lângă ea: "Până la urmă, fiecare o face pe propria răspundere.

Adică de ce să mă minunez eu? Poate să facă ce vrea chiar lângă mine, la 20 de centimetri. O face pe pielea lui, pe riscul şi sănătatea lui şi mai ales pe libertatea lui. Dacă eu nu fac chestia asta, de ce să am un stres? Şi dacă bea cineva lângă mine, înseamnă că sunt alcoolică? La fel şi dacă cineva se droghează lângă mine, nu înseamnă că şi eu mă droghez", a declarat ea pentru Ring.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
9 Mai 2013
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • McN pe 9 Oct 2013, 01:59
    si tu Nicoleta?

    Bag de seama ca fatucilor noastre nu prea le place sa se informeze, prefera in schimb sa adere la mituri si idei preconcepute vehiculate in mass-media si-n folclor. Lasa-ma sa ghicesc: D-zeu exista si ne iubeste, nu? De asemenea unicornii, Mos Craciun si Harap-Alb sunt reali si noi traim pe un disc sustinut de cateva testoase ce plutesc pe un ocean infinit.

    0
    0

  • Vasy pe 18 Mai 2013, 00:06
    Legalizati

    Ar trebuii sa se legalizeze Marijuana, s-ar putea folosii in scopuri medicinale si ar putea fi controlata la fel ca alcoolul si tigarile, decat sa isi distruga viata toti adolescenti cu etno-botanice mai bine ar fi legalizata Marijuana, este un drog de la care nu devii dependent iar efectele sunt aproape le fel ca efectele alcoolului.

    8
    0

  • Cristina pe 17 Mai 2013, 22:44
    Buze mari, minte putina ;)

    Normal ca ''sunt multi care se drogheaza'' si normal ca nu mai este nimic ''WOW'' pentru ca unii ca tine au facut asta posibil :)...Haideti sa luam atitudine si sa spunem NU drogurilor care ucid niste copii ce cresc intr- o societate stricata.

    2
    11

  • Bogdanel pe 12 Mai 2013, 21:22
    bun

    Corect ! Daca in alte tari precum Olanda se poate si e bine, aici de ce nu ar fi ? :)

    7
    3

  • nicoleta pe 12 Mai 2013, 19:47
    adevarat dar...

    Nu pot sa o contrazic dar daca se legalizeaza marijuana, ce urmeaza? Nu se va dori si legalizarea altor droguri?

    1
    10

  • Lorena pe 10 Mai 2013, 10:06
    aoleu

    ce buze urate si-a facut dar probabil are nevoie de ele asa mari.....

    2
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod