„Sarcina pas cu pas”, noul pachet de analize de laborator destinat gravidelor în clinicile Medsana

Centrul Medical Medsana vine în întâmpinarea femeilor însărcinate și lansează în clinicile sale “Sarcina pas cu pas”, un pachet special de teste de laborator care are ca scop evaluarea stării de sănătate a viitoarei mame în fiecare din cele trei trimestre de sarcină.
Centrul Medical Medsana vine în întâmpinarea femeilor însărcinate și lansează în clinicile sale “Sarcina pas cu pas”, un pachet special de teste de laborator care are ca scop evaluarea stării de sănătate a viitoarei mame în fiecare din cele trei trimestre de sarcină.

Pe lângă analize de laborator de bază (precum hemoleucogramă completă, grup sangvin și RH, transaminaze, glucoză serică, creatinină, calciu, magneziu, fier, urocultură, ș.a.), sunt incluse teste pentru diagnosticarea sau prevenirea din timp a unor eventuale probleme de sănătate, de exemplu, probleme de coagulare a sângelui, lipsa imunității la diferiți agenți infecțioși cu impact mare și chiar efect teratogen în timpul sarcinii (toxocara, rubella, citomegalovirus, HIV, virusul hepatitic B, listeria, virusul herpex simplex, chlamydia).

„Sănătatea nu este un dat; trebuie să avem grijă de ea.
Sănătatea mamei este deosebit de importantă în timpul sarcinii, căci de ea depinde nu doar dezvoltarea intrauterină a copilului său, cât și nașterea și recuperarea după naștere. Dorim să venim în sprijinul viitoarelor mame prin pachetul Sarcina pas cu pas, care include pentru fiecare trimestru un set de analize de laborator, care ajută la evaluarea stării de sănătate a gravidei. Sarcina este o perioadă deosebit de frumoasă, dar plină de schimbări și provocări pentru viitoarea mamă. Acum ea trebuie să fie și mai responsabilă, mai atentă cu starea de sănătate, să urmeze programul de monitorizare a sarcinii conform indicațiilor medicului care îi urmărește evoluția și o îndrumă, să adopte un stil de viață echilibrat”
, declară dr. Anca Popa, medic primar obstetrică-ginecologie și Directorul Medical al Centrului Medcal Medsana.

Pachetul Sarcina pas cu pas include testele de laborator recomandate în mod uzual pentru a fi efectuate în timpul sarcinii, cu o reducere de 40% faţă de preţurile de listă și se adresează femeilor însărcinate care își doresc să beneficieze de calitate și acuratețe la prețuri accesibile.


Acest nou pachet se înscrie în programele de profilaxie pe care Centrul Medical Medsana le-a lansat în 2011. Programele presupun acțiuni de informare și educare, precum și pachete complexe de servicii medicale de prevenție prin screening destinate persoanelor fizice (LadyCare şi LadyCare+ - împotriva cancerului de sân şi de col, NutriCare - împotriva diabetului şi obezității, CardioCare - împotriva afecțiunilor cardiovasculare).

Mai multe informaţii despre pachetul CardioCare sunt disponibile pe site-ul www.medsana.ro.

Deschizător de drumuri pe piaţă autohtonă de servicii medicale private, Medsana a fost primul centru medical care a introdus în România conceptul de clinică multidisciplinară, oferind încă de la înfiinţare, din 1996, servicii complete de diagnostic şi tratament.
Reţeaua Medsana cuprinde în acest moment două centre medicale în Bucureşti: Primăverii şi Cotroceni, un centru medical multidisciplinar în Ploieşti şi două laboratoare de analize acreditate ISO, echipate cu analizoare automate care oferă rezultate precise şi rapide. Medsana oferă consultanţă medicală în peste 30 de specialităţi, peste 450 de teste de laborator, majoritatea cu rezultat în aceeaşi zi, fiind printre puţinele centre medicale din România care efectuează o gamă amplă de teste genetice şi moleculare.

Ca o recunoaştere a standardului înalt de calitate atins în serviciile medicale private, Centrul Medical Medsana a primit de-a lungul timpului mai multe distincții care se referă atât la nivelul de încredere a consumatorilor (Trusted Brand), cât şi la renumele şi imaginea clinicilor Medsana (Superbrands).
Începând cu anul 2005 Centrul Medical Medsana este partenerul medical al celui mai titrat club de fotbal din istoria României, FC Steaua București.

Mai multe informaţii sunt disponibile pe site-ul www.medsana.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod