Sandra Bullock are o relaţie cu un fotograf

Actriţa americană, în vârstă de 51 de ani, are o relaţie cu Bryan Randall, un fotograf profesionist din Los Angeles, informează revista People, citată de Mediafax.
Bryan Randall, în vârstă de 49 de ani, este un fotograf de lifestyle şi fost model profesionist, originar din oraşul Portland. Randall şi Bullock s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni, iar relaţia lor a început în urmă cu câteva luni, precizează jurnaliştii de la revista People.

Cu o carieră în modă care se întinde pe durata a două decenii, Bryan Randall a pozat în trecut pentru diverse campanii ale casei Saint Laurent, dar şi pentru revista Harper's Bazaar.

Potrivit presei americane, Sandra Bullock şi noul ei iubit au fost prezenţi la nunta bunilor lor prieteni, actorii Jennifer Aniston şi Justin Theroux, care s-au căsătorit pe 5 august.

Sandra Bullock a fost căsătorită cu Jesse James, prezentatorul unei emisiuni de televiziune dedicate sporturilor cu motor.
Cei doi au divorţat în 2010, după o căsnicie de cinci ani, în urma apariţiei în presa americană a unor articole despre infidelitatea lui Jesse James, notează Mediafax.

În aprilie 2010, actriţa americană a devenit mamă, după ce a finalizat procedura de adopţie, în calitate de părinte unic, a unui băieţel, Louis, în prezent în vârstă de 5 ani.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod