Fiul lui Măruță, poză adorabilă cu finuța lui

David, fiul Andrei și al lui Măruță, a fost foarte bucuros să participe la botezul fiicei lui Pepe. Invitaţii l-au fotografiat încântaţi în timp ce acesta își mângâia finuța și se pregătea să o sărute.

Ziua botezului micuței Rosa Alexandra, fiica lui Pepe și a Ralucăi, a fost plină de emoții. Andra și-a sărbătorit și ziua de naștere, iar cei mici au fost în centrul atenţiei.

David, băieţelul soţilor Măruţă, a oferit momentul zilei când a sărutat-o pe fiica lui Pepe. "Nașu David și finutza Rosa!", a scris Cătălin Măruță pe Facebook lângă imaginea care a fost foarte apreciată pe fani.

Duminică a fost o zi plină de emoţii pentru Pepe şi Raluca, dar şi pentru naşii lor, Andra şi Cătălin Măruţă, cu ocazia botezului Rosei Alexandra.

Fetiţa a plâns puţin doar în momentul în care a fost scăldată în cristelniţa în care preotul a creştinat-o, scrie Libertatea.



Naşii au fost cei care au luat-o pe Rosa de acasă, Andra intrând apoi cu micuţa în braţe, în biserică. În timpul slujbei, Cătălin Măruţă a fost cel care a ţinut-o în braţe.

După terminarea slujbei au plecat din nou spre casa lui Pepe, pentru a o "trece pragul" pe finuţa lor, potrivit tradiţiei. "Am luat-o păgână, ţi-am adus- o creştină", le-au spus naşii părinţilor micuţei, moment în care Pepe i-a sărutat mâna Andrei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod