Sandra Bullock a divortat

de Nicoleta Tarantus, 29 Iunie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Sandra Bullock a divortat
Actrita a divortat luni (n.r. 28.06) de sotul ei, Jesse James, punand astfel capat unui mariaj de aproape cinci ani, dupa ce acesta a recunoscut ca a inselat-o pe actrita americana.

Revista People informeaza ca actele de divort au fost depuse la tribunal inca de saptamana trecuta, iar agentul de presa al Sandrei Bullock a confirmat faptul ca divortul acesteia a fost finalizat.

Jesse James s-a internat intr-o clinica din orasul american Tucson, pe 10 martie, dupa ce modelul Michelle McGee a dezvaluit in presa ca a avut o relatie de 11 luni cu acesta, in timp ce el era casatorit cu Sandra Bullock.

De atunci, alte doua femei au declarat ca au avut aventuri cu acesta, iar o a patra presupusa amanta a afirmat ca legatura lor a avut loc in timp ce cunoscutul mecanic de motociclete, devenit un adevarat star in Statele Unite ale Americii gratie unui reality show, era deja casatorit.

Sandra Bullock, in varsta de 45 de ani, si Jesse James, in varsta de 40 de ani, s-au cunoscut in 2004, pe platourile de filmare ale emisiunii "Monster Garage", prezentata de James pentru postul Discovery Channel si s-au casatorit in iulie 2005.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod