S-au pus in vanzare biletele pentru concertul Kenny G

20 Februarie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
S-au pus in vanzare biletele pentru concertul Kenny G

Fanii celebrului saxofonist Kenny G isi pot cumpara incepand de astazi  biletele pentru concertul din 30 aprilie, ce va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti.

Biletele au preturi cuprinse intre 80 si 180 lei, variind in functie de categoria de loc, si pot fi achizitionate  de la casa de bilete a Salii Palatului, de la magazinul VreauBilet.ro din Unirea Shopping Center etajul 2 sau Magazinul Muzica.

Pentru  rezervari online, biletele sunt disponibile pe site-urile de specialitate precum: www.vreaubilet.ro, www.blt.ro si www.bilete.ro.


Artistul, pe numele lui adevarat Kenneth Gorelick, si-a inceput cariera in anul 1976 alaturi de Orchestra Love Unlimited a lui Barry White, continuandu-si activitatea profesionala impresionanta atat ca artist solo, dar si alaturi de unii dintre cei mai valorosi artisti ai lumii precum Andrea Bocelli, Richard Max, Whitney Houston, Toni Braxton, Natalie Cole, Steve Miller, Michael Bolton, si multi altii.

Pe langa premiul Grammy pe care l-a obtinut in 1994, pentru "Cea mai buna compozitie instrumentala" a piesei "Forever in Love", Kenny G si cel mai recent album al sau lansat in iunie 2008, "Rhythm and Romance" au beneficiat de doua nominalizari Grammy pentru "Cel mai bun album instrumental" si "Cea mai buna inregistrare".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod