S-au pus in vanzare biletele la Festivalul si Concursul International "George Enescu"

21 Ianuarie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Cea de-a XIX-a editie a Festivalului si Concursului International "George Enescu" va avea loc in perioada 30 august - 26 septembrie 2009.

Festivalul, un adevarat reper european, aduce in prim-plan si de aceasta data: spectacole-eveniment ("Oedipe" de George Enescu - Co-productie Theatre du Capitole din Toulouse si Opera Nationala din Bucuresti, Baletul din Monte Carlo cu "La Belle" etc.), orchestre si artisti de renume mondial (Orchestra Filarmonica Radio France, Royal Philharmonic Orchestra, Sankt Petersburg Philharmonic Orchestra, Orchestra de Camera din Viena etc.), Concursul International "George Enescu" si numeroase alte manifestari culturale.

Biletele si abonamentele s-au pus deja in vanzare exclusiv in reteaua Eventim.
Acestea pot fi cumparate de la punctele de vanzare Eventim, prin comanda online, pe site-ul www.eventim.ro, sau prin comanda telefonica.

Pretul unui abonament pentru Festivalul "George Enescu" este de 250 lei (abonament de tip D - pentru elevi, studenti si pensionari - pentru 19 concerte la Sala Mare a Palatului) si intre 300 si 900 lei (abonament de tip A - pentru 19 concerte la seria de Concerte "Mari orchestre ale lumii" de la Sala Mare a Palatului), in functie de pozitia in sala.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod