Pentru a treia oara, Night Shopping Party, la Baneasa Shopping City!

21 Ianuarie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Pentru a treia oara, Night Shopping Party, la Baneasa Shopping City!

Vineri, 30 ianuarie, va avea loc a treia editie a Night Shopping Party (Noapte Alba de Reduceri), o noapte de cumparaturi, cu reduceri speciale, la centrul comercial Baneasa Shopping City, Feeria si hypermarketul Carrefour Baneasa - acestea vor fi deschise pana la ora 24.00, iar ofertele si promotiile speciale incep de la ora 18.00.

Conceptul Night Shopping Party a fost initiat in vara anului 2008, cand Baneasa Shopping City a organizat doua editii a Noptii Albe de Reduceri. "Primele doua editii Night Shopping Party ne-au demonstrat ca bucurestenii stiu sa pretuiasca asemenea oferte si devine deja o traditie sa organizam nopti cu program prelungit, promotii speciale si concursuri cu premii instant.
In plus, am pregatit multe alte surprize interesante pentru toti cei care ne vor trece pragul pe 30 ianuarie, in intervalul orar 18.00-24.00."
, a declarat Loredana Croicia, Communication and Promotions Manager Baneasa Shopping City.

La promotiile oferite pe 30 ianuarie se adauga reducerile deja existente in magazinele de imbracaminte, accesorii, lenjerie, incaltaminte, in magazinele de decoratiuni interioare, de echipamente si imbracaminte sportiva si de cadouri. Exista unele reduceri si in magazinele de cosmetice si parfumuri, precum si la cele de bijuterii.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod