S-a lansat albumul "Sunt tanar, Doamna..." in memoria lui Florian Pittis

Facebook Twitter Comenteaza
S-a lansat albumul

Pe 2 octombrie, la Sala Radio a avut loc lansarea albumului "Sunt tanar, Doamna..." cu ocazia omagierii regretatului Florian Pittis. Albumul cuprinde cele mai indragite piese si cele mai cunoscute poezii interpretate de artist.

Sotia omului de radio, doamna Anda Pittis, a tinut un discurs emotionant in cadrul evenimentului, amintindu-si cu voce tremuranda de cel care i-a fost alaturi atatia ani. De asemenea, doamna Pittis a tinut sa le multumeasca tuturor celor prezenti, bucuroasa fiind ca la lansare au venit, pe langa prieteni de suflet si colegi de radio, colegi din teatru, din muzica, dar si rapidisti.

Marcel Puscas, unul dintre cei mai apropiati prieteni ai Motului, a luat de asemenea cuvantul, amintindu-si cu drag de cel care pe 4 octombrie ar fi implinit 65 de ani.

Pe langa prietenii din radio, la eveniment au mai participat si Margareta Paslaru, Daniela Nane, Ducu Bertzi, Mircea Vintila, Mariana Mihut, Mihai Constantin, Irina Petrescu, Mugurel Vrabete, Stefan Banica si Virgil Iantu.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod