S-a dat startul pentru programul "Slabeste sigur si natural"

Facebook Twitter Comenteaza
S-a anuntat debutul primei editii a programului profesionist "Slabeste sigur si natural", organizata in perioada 1 octombrie-1 decembrie.

Potrivit specialistilor in fitness ai Cardio-Mix, concursul se adreseaza barbatilor si femeilor cu un statut social bine definit, cu un venit mediu-ridicat, ce isi doresc cu ardoare sa intre intr-un program de sport, cu scopul de a slabi, a se simti bine, a avea un tonus muscular de invidiat, a fi sanatosi si a avea o viata mai buna si mai frumoasa.

Concursul va beneficia de consilierea medicilor nutritionisti, a specialistilor in psihologie, a specialistilor in fitness din Cardio-Mix, precum si a altor persoane avizate, care vor supraveghea indeaproape evolutia proiectului.

"Slabeste sigur si natural" are la baza valorile analizelor de sange si consultul medical al fiecarui concurent in parte.
Numarul total de solicitanti a fost de 185 de persoane, ceea ce releva dorinta si necesitatea unui mare numar de oameni de a slabi si a-si schimba modul de viata intr-unul sanatos si echilibrat.

Inscrierea s-a facut pe baza completarii unui formular cu datele personale: inaltime, greutate, varsta si cu o declaratie pe proprie raspundere ca nu sufera de boli patologice, alaturi de o adeverinta medicala care sa ateste faptul ca persoana in cauza este apta pentru a depune efort.

Cei opt concurenti ai primei editii a programului "Slabeste sigur si natural" vor avea la dispozitie 60 de zile pentru a slabi cat mai mult.
De pregatirea si antrenarea lor se vor ocupa antrenorul specialist Fitness Anti-Aging Mihai Dragomir, impreuna cu instructorii Cardio-Mix, iar doctorul specialist in nutritie Serban Damian le va prescrie dieta pe care trebuie sa o urmeze.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod