Nunta de vis in familia Sistem

Facebook Twitter Comenteaza
Nunta de vis in familia Sistem

Sambata, 27 septembrie, Cici si Georgiana au spus "da", in fata prietenilor din Bucuresti. Printr-o coincidenta fericta, cununia civila a avut loc in iunie, chiar de ziua miresei, iar cununia religioasa a avut loc la cateva zile dupa ziua de nastere a mirelui.

Cununia religioasa a avut loc la Biserica Alba de pe Calea Victoriei. Sustinuti de doua perechi de nasi (Anca Lupes & Zoli Toth – din partea miresei si Roxana & Liviu Bala - din partea mirelui), Cici si Georgiana au primit binecuvantarea bisericeasca, intr-o ceremonie care a durat o ora si mai bine.
Biserica a fost aleasa pentru "muzicalitatea sa". Corul si cei doi preoti au binecuvantat fericitul cuplu cu discursuri si cantece de bun augur.

Petrecerea a continuat la Rin Grand Hotel si a tinut pana in zori, chiar daca mirele si toata trupa Sistem aveau avion la 10 dimineata. Intr-un salon ca de bal, decorat cu flori, panglici si lumini arhitecturale, Georgiana si Cici si-au primit rudele si prietenii cei mai apropiati.

Programul serii a fost sustinut de o echipa artistica de la Baia Mare, dar si de surprizele invitatilor: violonistul Joachim Fat, Grupul Iza, trupa Jam, Sorin Tanase in calitate de MC, plus momente artistice oferite de Nashu de la Sistem (cand la tobe, cand la voce), Andreea de la Sistem, Stoiadin cu "Hello" etc.

Tinuta Georgianei a fost creata special pentru ea.
Mireasa a fost furata chiar de nasi (cei 2 oficiali, cu concursul Nashului de la Sistem). Ca sa o recupereze, Cici a cantat solo la tobe si a cantat "Pusca si cureaua lata".

Mirii nu au parte de nicio zi de rasfat: formatia Sistem a pornit in mini-turneu in Italia, iar Georgiana a inceput repetitiile la "Dansez pentru tine".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod