Ryan Gosling şi Eva Mendes, la un pas de despărţire

Cei doi actori, care şi-au început relaţia în 2011, în timpul filmărilor de la "The Place Beyond The Pines", au devenit pentru prima dată părinţi pe 12 septembrie, odată cu naşterea fiicei lor, Esmeralda Amanda


Actriţa nu a făcut niciun secret din faptul că îngrijirea bebeluşului este o sarcină foarte obositoare. "Sunt incredibil de obosită!", a dezvăluit ea în emisiunea prezentată de Ellen DeGeneres.

În primul ei interviu pe care l-a acordat revistei Violet Grey după ce a născut, Eva Mendes a confirmat că este "epuizată" şi a explicat motivele pentru care refuză să angajeze bone pentru fiica ei: "Esmeralda are două bunici extraordinare şi câteva mătuşi incredibile, care vin la noi acasă şi mă ajută".

În timpul sarcinii, Eva Mendes şi Ryan Gosling au optat pentru o existenţă extrem de discretă şi nu au mai fost fotografiaţi împreună în public de peste un an.

După ce a născut, Eva Mendes a fost văzută în public o singură dată, în noiembrie, iar apropiaţii cuplului spun că Ryan Gosling a început să îşi facă griji pentru partenera lui de viaţă, temându-se că aceasta a devenit prea "singuratică".

De asemenea, alţi prieteni apropiaţi ai cuplului spun că, dacă cei doi actori vor decide să se despartă, atunci Eva Mendes va solicita justiţiei să îi acorde custodia exclusivă asupra fiicei lor.

Înainte de relaţia cu Eva Mendes, actorul canadian Ryan Gosling a avut o relaţie cu colega sa din distribuţia filmului "Jurnalul/ The Notebook", actriţa Rachel McAdams.

La rândul ei, Eva Mendes a avut o relaţie cu cineastul George Augusto, notează Mediafax.


Foto: AFP/Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod