Roxana Sârbu, lovitură grea de ziua fetiței ei: "Mami, dacă mă iubeşti, să nu mă mai cauţi!"

După ce Curtea de Apel i-a încredinţat tatălui custodia fetiței, fosta componentă a trupei Trident visează la ziua când îşi va putea ţine fiica în braţe. Şi-a dorit ca acest lucru să se întâmple miercuri, de ziua de naștere a micuţei, care a împlinit 6 ani.

Fosta cântăreață i-a dus un cadou fetiţei sale, la şcoala unde micuţa învață în clasa pregătitoare. După ce i-a înmânat cadoul, a urmat o scenă care a amuțit-o pe Roxana.

Niciun judecător din lumea asta nu poate să îmi ia copilul, e al meuRoxana Sârbu
"Mami, mă iubeşti? Dacă da, te rog să nu mă mai cauţi niciodată. Să nu mai vii nici sâmbătă să mă iei, că nu vreau să stau cu tine", i-a spus fetița mamei sale, moment în care Roxana Sârbu a izbucnit în plâns.
Contactată de Libertatea, Roxana a confirmat acest episod, dar nu a vrut să comenteze pe seama celor întâmplate.

Cei doi părinţi au stat în curtea şcolii aproximativ zece minute. Tatăl fetiţei a ieşit apoi pe poartă cu fetița în braţe, însoţit de şoferul lui, care ducea pungile cu darurile primite. Cei trei au urcat în maşină şi au plecat spre casă.

"Am făcut o concesie, deşi nu avea program legal de vizită, şi am chemat-o pe mama fetiţei mele să-şi vadă fiica de ziua ei, să-i dea un cadou, deoarece mi se pare firesc să existe o relaţie bună între ele.
Nu ştiu de ce e fata mea supărată pe mama ei. De când a stat la ea un an jumate, nu mai vrea să discute cu ea"
, a declarat Marcel Sârbu pentru Libertatea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Septembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod