Roxana Sârbu a pierdut legătura cu fiica ei: "Nu am văzut-o de un an"

Roxana susține că Marcel Sârbu nu o lasă să-și vadă fetița


Fosta cântăreață spune că e de acord să plătească pensie alimentară pentru fiica sa, dar tot ceea ce vrea este să ai dreptul de a o vedea măcar o oră pe săptămână, lucru cu care fostul soț, spune ea, nu este de acord.

"El are o ură pe care nu o înţeleg. Îmi e greu să rezist aşa, fără să o văd, dar m-am decis că pentru ea e mai bine. Nu vreau să îi mai văd ochişorii plini de lacrimi atunci când e pusă la mijloc între noi.

Îi plătesc pensie alimentară 650 de lei, dar sunt convinsă că nu ajung la fetiţă. Nici cadouri nu pot să îi fac, mai bine îi cumpăr, le păstrez, iar când va creşte va vedea tot ce am făcut pentru ea. Niciun judecător din lumea asta nu poate să îmi ia copilul, e al meu. I-am cerut lui o oră, doar o oră să stau cu ea. El ştie că noi suntem ataşate una de cealaltă şi atunci evită orice fel de întâlnire. Acum câteva luni, a vrut să îi dau acordul să plece cu ea la Disneyland şi am zis da, însă i-am cerut să mă lase să îmi văd copilul înainte de pleca.
Nu mi-a mai răspuns şi acum susţine că nu am fost de acord să meargă cu copilul în vacanţă..."
, a încheiat Roxana.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 August 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod