Stiati ca un simplu vot inseamna o investitie pe termen lung in viata copiilor?

Cand ii aveti vreti sa le dati tot ce e mai bun, cand nu i aveti stiti oricum ca merita tot ce e mai bun si vreti sa contribuiti la viitorul lor, sa investiti in el si astfel intr-o lume mai buna.
De aceea, Philips Romania a gandit special un proiect prin care sa incerce sa schimbe viata copiilor din Romania. In cadrul lui, din iulie pana acum, de la oameni din intreaga tara, s-au adunat peste 1000 de idei de proiecte . Ele au vizat perioada de nastere, startul sanatos al copilului in viata si recreerea prin lumina. Toate acestea au ajuns pe masa unui juriu de specialisti ce a trimis in marea finala cele mai inspirate si realizabile 9 idei.

Cand e marea finala? Cand se decide viitorul? Chiar in aceste zile este in desfasurare acea perioada de proiect in care 3 dintre cele mai bune idei vor deveni realitate cu ajutorul Philips dar si prin vot public.

Asa ca intrati pe ideideviitor.ro.
Vedeti ideile finaliste, ganditi-va pe care dintre ele o doriti realizata pentru binele copiilor si votati-o. Pare un lucru marunt dar el cantareste greu. Aveti timp pana pe 29 august. Pe 1 septembrie Philips va anunta castigatoarele si in cel mai scurt timp posibil va incepe implementarea acestora.

Prin astfel de proiecte, Philips a reusit sa schimbe destine in intreaga lume. De ce nu ar face asta si in Romania?
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod