Roisin Murphy se relaxeaza la prezentari de moda

22 Octombrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza
Roisin Murphy se relaxeaza la prezentari de moda

Roisin Murphy a declarat intr-un interviu recent ca are nevoie de o perioada de relaxare inainte de a intra in studio. Acesta pare sa fie si motivul pentru care in ultimele saptamani nonconformista artista si-a facut aparitia la cele mai importante prezentari de moda in New York, Paris, Londra sau Milano.

Apreciata pentru stilul sau vestimentar inconfundabil, Roisin Murphy a ajuns sa fie considerata un adevarat "fashion icon", declarandu-se in repetate randuri fascinata de elementele experimentale ale modei.
"Referitor la ce imbrac, nu cred ca e vorba de a soca, ci mai degraba de mister. Ideea e sa-i lasi pe oameni sa ghiceasca ce e cu tine, sa expui o imagine complexa, ceea ce nu ar inseamna neaparat ca trebuie sa fii si foarte direct. Pe mine chiar ma atrage aceasta latura mai fantezista a modei", a marturisit artista.

Referitor la creatiile Rozalb de Mura, labelul de design care i-a oferit cu ocazia B’ESTFEST cateva tinute artistei, Roisin Murphy declara incantata ca "acestea au o anumita austeritate, o anumita frumusete si proportii complet diferite fata de majoritatea hainelor, lucruri care-mi plac in mod deosebit".


Roisin Murphy va concerta toamana aceasta, la Sala Polivalenta din Bucuresti, pe 5 noiembrie. Biletele pentru acest eveniment pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta sau online, de pe www.myticket.ro, la pretul de 75 lei.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod