Christina Applegate doneaza trandafiri din panglici luptei impotriva cancerului

22 Octombrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza
Christina Applegate doneaza trandafiri din panglici luptei impotriva cancerului

Christina Applegate, actrita din serialul "Familia Bundy", a facut terapie prin impletirea panglicilor, in timpul petrecut in spital. Actrita a invatat in copilarie sa confectioneze trandafiri din panglici, iar talentul se pare ca i-a folosit in orele lungi de recuperare de dupa operatia de dubla mastectomie.

In urma operatiei la care Applegate a fost supusa pentru a se vindeca de cancer, actrita si-a petrecut timpul impletind sute de trandafiri din panglici, pe care ii va scoate in curand la licitatie.
Banii stransi in urma vanzarii acestora vor merge catre fundatia actritei, dedicata luptei impotriva cancerului la san.

"Stiu sa fac trandafiri din panglici de la sase ani si nu stiu din ce motiv, de cate ori am o panglica in mana, trebuie sa fac un trandafir. In spital am avut suficient timp sa fac sute de trandafirasi", marturiseste Christina. "In plus, i-am invatat pe toti cei care veneau sa ma viziteze sa faca trandafiri, iar in fiecare zi erau la mine in salon cateva persoane care lucrau flori din panglici".
 
Actrita a pastrat toti trandafirii pe care ea si prietenii ei i-au confectionat din panglici si ii va dona unei cauze nobile.


"Cand am fost ultima data la medic mi-am dat seama cat de scumpe sunt, de fapt, toate testele pentru a descoperi din timp cancerul si mai ales tratamentele ulterioare. Realitatea este ca multe femei nu-si fac testele necesare pentru ca, pur si simplu, nu au bani", mai spune Applegate. "Ca supravietuitoare, simt ca este de datoria mea sa sprijin aceste femei sa lupte impotriva bolii".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod