Robert Pattinson şi Kristen Stewart s-au mutat împreună

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 Septembrie 2012
Actorul britanic a iertat-o pe iubita lui, care l-a înşelat cu regizorul Rupert Sanders, starurile francizei "Amurg/ Twilight" mutându-se din nou împreună.

"Cei doi locuiesc din nou împreună şi s-au împăcat", a declarat o sursă pentru revista Us Weekly, citată de agenția Mediafax.

Totuşi, Robert Pattinson şi Kristen Stewart nu s-au putut întoarce exact la stadiul în care erau înainte de luna iulie, când actriţa a anunţat public că a avut o aventură cu Rupert Sanders, regizorul cu care a colaborat la filmul "Albă ca Zăpada şi Războinicul Vânător/ Snow White and the Huntsman", care este căsătorit şi are doi copii.

Potrivit unei alte surse, Robert Pattinson este acum "foarte sensibil" şi "nesigur" pe relaţia lui cu Kristen Stewart.

Relaţia dintre Robert Pattinson şi Kristen Stewart, două dintre vedetele francizei "Amurg/ Twilight", a trecut prin momente dificile, atunci când tânăra actriţă în vârstă de 22 de ani a admis că a avut o aventură cu Rupert Sanders.

Pattinson a fost devastat de declaraţia prin care Kristen a recunoscut că l-a înşelat cu Rupert Sanders. Atât actriţa, cât şi Rupert Sanders au dat publicităţii comunicate de presă în care şi-au prezentat scuze publice, relatează Mediafax.

Actorii Robert Pattinson şi Kristen Stewart, interpreţii personajelor Edward Cullen şi Bella Swan din filmele francizei "Amurg/ Twilight", care aveau o relaţie de lungă durată, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare, au decis să se mute oficial împreună, anul acesta. Însă, încrederea dintre cei doi a fost puternic zguduită de apariţia în presă a unor articole potrivit cărora Kristen Stewart a avut o legătură amoroasă de scurtă durată cu regizorul Rupert Sanders. Ulterior, Robert Pattinson a părăsit reşedinţa din Los Angeles în care locuia împreună cu Kristen Stewart.

Regizorul britanic Rupert Sanders este căsătorit cu modelul Liberty Ross. Cuplul are doi copii - Skyla şi Tennyson.

Foto: AFP / Mediafax

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • tt_tatoo pe 28 Sep 2012, 15:54
  *

  ...sa o iubeasca si pe ea. Nimic nu e mai dificil decat sa nu iubesti pe nimeni.

  0
  0

 • tt_tatoo pe 28 Sep 2012, 15:51
  SUUUUUUUUUUUUPEEERRRRRRRR!!!!!!!!!

  Nimic nu e mai important decat dragostea!!! Imi pare extrem de bine ca a iertat-o. Bravo lui. E greu sa renunti la iubita sau iubit si a facut foarte bine. Ma bucur ca si-a lasat orgoliul departe. Decat sa nu fi facut pasul asta si sa caute o alta relatie...care cui siguranta nu avea sa mearga decat o perioada pentru ca i-ar fi venit greu sa iubeasca pe altcineva. Si mai rau sa inceteze sa o . Nimic nu e mai dificil decat sa nu iubesti pe nimeniiubeasca si pe ea

  0
  1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod