Robert Pattinson s-a logodit

Starul francizei "Amurg/ Twilight" şi iubita lui, cântăreaţa şi dansatoarea FKA twigs, s-au logodit, după o relaţie care a început în urmă cu şase luni, potrivit unor surse citate de site-ul revistei People.

Informaţia nu a fost deocamdată confirmată de agenţii de presă ai celor două vedete britanice, precizează agenţia Mediafax.

Rapperul T-Pain a fost primul care a făcut această dezvăluire, într-un interviu acordat revistei Vulture, în care muzicianul a spus că FKA twigs a decis în cele din urmă să nu participe la înregistrările pentru noul lui album, deoarece "tocmai s-a logodit".

"Da, s-a logodit cu bunul ei prieten Patty (Robert Pattinson, n.r.). Nu ştiu dacă ea dorea ca lumea să afle acest lucru", a dezvăluit rapperul în acel interviu care a fost publicat miercuri.

Jurnaliştii de la revista People au confirmat informaţia despre logodna celor două vedete, în ciuda faptului că T-Pain a revenit cu un mesaj ulterior, publicat pe Twitter, în care a spus că dezvăluirea sa iniţială a fost o glumă de 1 aprilie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod