Robert Pattinson s-a despărţit iar de Kristen Stewart

Actorul britanic s-a despărţit pentru a doua oară de iubita lui atât din franciza "Twilight", cât şi din viaţa reală, Kristen Stewart, după aventura pe care aceasta a avut-o în vara anului trecut cu un regizor de la Hollywood.

Starul britanic în vârstă de 26 de ani a decis să o ierte pe Kristen Stewart şi să se împace cu ea, după ce actriţa în vârstă de 22 de ani a avut, în vara anului trecut, o aventură cu Rupert Sanders, regizorul peliculei "Albă ca Zăpada şi Războinicul Vânător/ Snow White and the Huntsman", în care aceasta a jucat rolul principal. Se pare însă că Pattinson a decis să pună capăt, la sfârşitul săptămânii trecute, relaţiei sale de patru ani cu Stewart, după câteva săptămâni dificile petrecute împreună, informează site-ul contactmusic.com, citat de agenţia Mediafax.

O sursă a declarat pentru tabloidul The Sun: "Ea a luat avionul spre Los Angeles şi se presupunea că va fi partenera lui Robert la Globurile de Aur 2013 (13 ianuarie, n.r.), însă el i-a spus că vrea să meargă singur.

O iubeşte, dar ar prefera să revină la acele timpuri când erau doar buni prieteni, pentru a putea să aibă din nou încredere în ea şi să se concentreze asupra carierei sale de după încheierea francizei «Twilight»".

"Kristen e supărată, dar a înţeles situaţia. Ea nu ar fi trebuit să îl preseze şi să îl convingă că trebuie să se împace, după infidelitatea pe care a comis-o. Speră că el se va întoarce la ea şi că timpul va vindeca toate rănile. A fost supus unei mari presiuni din partea prietenilor care îi cereau să o părăsească.
Prietenii lui i-au spus că trebuie să se concentreze asupra carierei şi că ea îi spulbera şansele pe care le avea"
, a adăugat aceeaşi sursă.

Aceeaşi sursă a sps că actriţa americană intenţionează să se mute la New York, în timp ce Robert Pattinson va continua să locuiască la Los Angeles.

Vestea despre despărţirea cuplului a apărut la doar câteva zile după ce Pattinson şi Stewart au fost văzuţi împreună la o petrecere organizată după gala de decernare a Globurilor de Aur, notează Mediafax.

Actorul britanic a părăsit în vara anului trecut vila din Hollywood în care locuia cu iubita sa, după publicarea în presa americană a unor fotografii în care aceasta apărea în ipostaze intime alături de regizorul de film Rupert Sanders, în vârstă de 41 de ani.

În luna iulie, Kristen Stewart a anunţat public că a avut o aventură cu Rupert Sanders.
Ulterior, atât actriţa, cât şi Rupert Sanders au dat publicităţii comunicate de presă în care şi-au prezentat scuze publice.

La câteva luni după aceea, Robert Pattinson a fost de acord să continue relaţia cu Kristen Stewart, declarând că a iertat-o pe iubita lui pentru această "greşeală prostească". Cei doi actori s-au mutat din nou împreună şi au locuit într-un apartament de lux din Los Angeles.


Foto: AFP/Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
16 Ianuarie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod