Robbie Williams va deveni tată pentru prima dată, anul acesta

Cântăreţul britanic şi soţia sa, Ayda Field, vor deveni părinţi pentru prima dată, în a doua jumătate a acestui an.

Cântăreţul britanic şi soţia sa, Ayda Field, vor deveni părinţi pentru prima dată, în a doua jumătate a acestui an.

Artistul britanic a anunţat că soţia sa este însărcinată cu primul copil al cuplului şi a făcut publică această informaţie într-o manieră mai puţin convenţională, alegând să posteze câteva mesaje pe blogul său, informează site-ul music-news.com, citat de agenția Mediafax.

"Salut, prieteni, am un secret să vă spun: Ayda şi cu mine vom deveni părinţi în acest an! Am făcut sex! Treaba asta chiar a dat rezultate (sic)!", a declarat cântăreţul.

Williams, în vârstă de 38 de ani, spune că această experienţă este extrem de emoţionantă .

Soţia sa a efectuat deja prima ecografie şi Robbie abia aşteaptă venirea pe lume a bebeluşului. "Am mers la medic pentru a face o ecografie şi am plâns de bucurie. Ne-am uitat apoi la reclame cu bebeluşi şi am plâns din nou. Camera copilului este deja pregătită. Sunt îndrăgostit de persoana aceea micuţă care creşte în burtica mamei sale" , a adăugat Robbie Williams.

Robbie Williams şi Ayda Field s-au cunoscut la puţin timp după ce cântăreţul britanic s-a externat dintr-o clinică de tratare a dependenţei de droguri, în anul 2007.

Aceea a fost a doua internare a starului, prima având loc în 1995, la puţin timp după ce Robbie Williams a părăsit grupul Take That, relatează Mediafax.

Robbie a cerut-o în căsătorie pe Ayda Field în noiembrie 2009, în timpul unei emisiuni radiofonice din Australia. Înainte de nuntă, potrivit presei britanice, cântăreţul ar fi convins-o pe viitoarea lui soţie să semneze un contract prenupţial, pentru a-şi proteja averea de aproximativ 100 de milioane de dolari, în eventualitatea unui divorţ.

Robbie şi Ayda s-au căsătorit în august 2010 în cadrul unei ceremonii spectaculoase, ce a fost organizată la vila pe care artistul britanic o deţine la Los Angeles.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 Martie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod