Robbie Williams, dupa 15 ani alaturi de "Take That"

de Ileana Voicu Ghinea, 12 Martie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Robbie Williams, dupa 15 ani alaturi de

Potrivit tabloidului britanic The Sun, artistul in varsta de 36 de ani a fost vazut in compania fostilor colegi din trupa "Take That", Gary Barlow, Howard Donald si Jason Orange. Cei patru se aflau intr-un studio de inregistrari, unde lucreaza la un nou material discografic, dupa 15 ani de la separare.

Aceasta este pentru prima oara cand cei cinci muzicieni lucreaza din nou impreuna la un nou material discografic, dupa ce Robbie Williams a parasit grupul Take That in anul 1995.

Dupa ce s-a retras din trupa Take That, Robbie Williams a avut succes in cariera solo, reusind sa vanda peste 55 de milioane de albume pe plan mondial.
Penultimul album solo al solistului britanic a fost "Rudebox", lansat in 2006, primit cu rezerve de criticii de specialitate, acesta fiind, totodata, materialul discografic al sau cu cele mai slabe vanzari in Marea Britanie si cu mai putin de un milion de copii vandute in Statele Unite ale Americii. Cu toate acestea, Robbie Williams ramane un cantaret extrem de popular: in 2006, el a vandut peste 1,6 milioane de bilete, intr-o singura zi, pentru concertele programate in turneul sau mondial din acel an.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod