A disparut cadavrul lui James Brown

de Ileana Voicu Ghinea, 12 Martie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
A disparut cadavrul lui James Brown

Aflat temporar in cripta resedintei din Carolina de Sud a uneia dintre fiicele starului, trupul neinsufletit al cantaretului a disparut. Cadavrul era tinut acolo pana la finalizarea mausoleului construit in onoarea celui care a fost denumit "nasul muzicii soul".

Una dintre fiicele nelegitime ale cantaretului, LaRhonda Pettit, sustine ca, de fapt, tatal ei a fost mutat de acolo, pentru a fi impiedicata o noua autopsie care sa stabileasca exact "adevarata" cauza a decesului.

"Trupul tatalui meu a disparut.
Nu am nicio idee unde a fost dus. Trebuie neaparat sa aflu unde a fost mutat. Sunt convinsa ca moartea lui nu a fost naturala si vreau ca cei vinovati sa fie adusi in fata justitiei. Singura cale pentru a face acest lucru este exhumarea trupului si efectuarea unei autopsii. Nu inteleg de ce nu a fost efectuata niciuna, deoarece circumstantele mortii lui au fost atat de misterioase. Toata lumea stia ca tata folosea substante ilegale in timpul vietii. Era dependent de o serie de analgezice, iar acestea ar fi putut reprezenta cel putin una dintre cauzele posibile ale mortii sale"
, declara femeia in varsta de 48 de ani, citata de Mediafax.

James Brown, celebru pentru hitul "I Got You (I Feel Good)", locuia in statul Carolina de Sud, intr-o resedinta amplasata pe o ferma de 250.000 de metri patrati, unde ar fi ingropat, potrivit zvonurilor, o parte din averea lui de 180 de milioane de dolari.
LaRhonda considera ca tatal ei ar fi putut fi ucis de persoane care au incercat sa ii fure acei bani.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod